Barstole

Barstole er perfekte til din køkkenø, hjemmebar eller ved et højbord. De høje stole er igen blevet ganske populære i de danske hjem, og hos Luxo Living finder du et stort udvalg af barstole fra kendte brands som Hay, Fritz Hansen, Gubi, Muuto og Normann Copenhagen. På siden finder du både barstole med og uden ryglæn, og i mange forskellige materialer heriblandt træ og stål. Gå på opdagelse, og find din nye barstol hos Luxo Living.
OYOY Barstol Moto
Før DKK 1.699,00
Levering: 3-8 hverdage
Muuto Cover Barstol
Vælg mellem flere farver.
Før DKK 3.995,00
Vælg variant for status
HAY AAS 32 Barstol Valnød
Vælg mellem flere farver
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Muuto Nerd Barstol Høj
Vælg mellem flere farver.
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Muuto Nerd Barstol Lav
Vælg mellem flere farver.
Før DKK 3.495,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
FDB Møbler J168 Øst Barstol Sort
Før DKK 3.499,00
Levering: 3-8 hverdage
FDB Møbler J168 Øst Barstol Eg massiv, Natur
Før DKK 3.499,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Eva Solo Abalone barstol 65 cm Røget eg m. sort læder
Før DKK 6.495,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
WOUD Mono Barstol Eg
Før DKK 3.999,00
Levering: 3-8 hverdage
WOUD Pause Barstol Sort
Før DKK 3.499,00
Levering: 3-8 hverdage

Designer barstole

Barstole er et perfekt møbel til det moderne køkken og er blevet et hit i de danske hjem. Hos Luxo Living finder du barstole fra kendte brands som
- Gubi
- Hay
- Mater
- Normann Copenhagen
- og mange flere.

Barstolene findes i et hav af farver, designs, materialer og udtryk. Uanset om du er på jagt efter en minimalistisk barstol til det nybyggede køkken eller en retro barstol til hjemmebaren, kan du finde den her.

Barstole til hjemmebaren og køkkenøen


Barstole er blevet særdeles populære til køkkenøen, hvor hele familien kan samles omkring køkkenet, mens madlavningen er i fuld gang. Barstole til køkkenøen skaber samvær og pryder også køkkenet med flot design. Når du skal vælge en barstol til køkkenet er det vigtigt at tænke over, hvilken funktion du ønsker.

Skal barstolen bruges til et højbord, hvor i kommer til at sidde mange timer, er en barstol med ryglæn et godt valg, så i får den bedste komfort. En Mater barstol er eksempelvis god til dette formål. Skal komforten være ekstra god, kan du også vælge en barstol med armlæn.

Skal din barstol derimod bruges til køkkenøen, er en Fritz Hansen barstol uden ryglæn et godt valg, så barstolen kan rykkes ind under bordpladen når den ikke er i brug.

Barstole kan også bruges i hjemmebaren eller som udendørs barstole når vejret er til det. Den populære Hay Hee barstol er blandt andet skabt til både at være indendørs og udendørs barstol.

Høje og lave barstole


Barstole kommer i flere forskellige højder. På siden finder du både en lav barstol på 65 cm, og høje barstole på 88 cm.

Der er en masse andre højder at vælge imellem, så du kan finde den der passer bedst til dig. Er du på udkig efter en Gubi barstol, findes disse både i lave og høje modeller, og det samme er gældende for blandt andet Muuto barstole, hvor de fleste modeller kan vælges i lav eller høj variant.

Minimalistisk eller retro barstol


Leder du efter en minimalistisk barstol vil en sort eller hvid barstol være et godt valg, mens en barstol i træ eller læder tager sig godt ud som retro barstol. Ønsker du et mere eksklusivt og luksuriøst look kan en Normann Copenhagen barstol med messing stel måske være noget for dig.Vi ønsker dig god fornøjelse i jagten på din nye barstol.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil