Lænestole

En lænestol er det perfekte møbel, når du kommer hjem og trænger til velfortjent afslapning. Med en lænestol fra Luxo Living får du både den ultimative komfort og smukt design - kombineret i et møbel. Vi tilbyder designer lænestole fra kendte brands som FDB Møbler, &tradition, Hay, Muuto og mange flere. I kategorien findes både små lette lænestole og store hvilestole, så der er en til ethvert behov. Gå på opdagelse og find din nye lækre lænestol her.
HAY Chisel Lounge Chair Oak
Forudbestilling - Du bliver kontaktet vedr. leveringstid
House Doctor Havestol Hapur, Sort
Prisen er for 2 stole
Levering: 2 uger

Desinger lænestole

Når du kommer træt hjem efter en lang dag, findes der ikke noget bedre end at kunne smide sig hen i en lækker lænestol og få et velfortjent hvil. Lænestole er et yderst komfortabel møbel og hos Luxo Living finder du lænestole i smukke design fra kendte brands som &tradition, By Lassen, Hay og Muuto.

Uanset om du vægter komfort eller udseende højest, er der her på siden et stort udvalg af lænestole, der får begge kriterier til at gå hånd i hånd.

Lænestole til alle indretninger


Lænestole findes i mange forskellige materialer og udtryk, så der er gode chancer for du finder en der matcher dig og din stil. Uanset om du er på udkig efter en lænestol i træ til den skandinaviske indretningsstil, en hvid eller grå lænestol til den minimalistiske stue eller en retro lænestol i læder til manderummet, er der her på siden en lænestol til alle rum og stilarter.

En FDB lænestol i sort læder vil være et udsøgt valg til den mere rå indretning og samtidig er læder ganske modstandsdygtigt, hvilket betyder, at du kan have lænestolen i mange år.

Er du på udkig efter et mere legende og kreativt udtryk vil en gul eller blå lænestol i stof måske være mere din stil.

I vores udvalg af lænestole kan du også finde en lænestol med skammel, som sikrer dig optimal komfort, hvis du skal læse en god bog eller bare koble af efter arbejde.

Store og små lænestole


Lænestole kommer i mange forskellige størrelser og former. Små lette lænestol kan være et optimalt valg til den mindre lejlighed eller hvis du bare ikke ønsker at lænestolen skal tage for meget plads. Med en AAL 82 Hay lænestol får du en lille lænestol, der pynter dekorativt i stuen, uden at fylde for meget. De små lænestole er også gode som sofa stol, hvor de kan give en ekstra siddeplads i sofa området.

Er du på udkig efter den ultimative hvilestol og hyggestol er en stor lænestol måske noget for dig? Den Trætte Mand fra By Lassen er en øreklapstol, der er særdeles polstret. Den vil skabe et eksklusivt look i stuen og du vil kunne bruge flere timer i den bløde og store lænestol.

I vores sortiment finder du også lænestol med drejesokkel, hvis du gerne vil have lidt ekstra fleksibilitet og mulighed for let at vende stolen efter behov.God fornøjelse i jagten på din nye lænestol!
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil