Køb dine julegaver allerede nu - vi bytter t.o.m 1. Februar 2022 🎅 🎁

Loungestole

Skab dit helt eget loungehjørne med flotte designer loungestole fra kendte brands som &tradition, Ferm Living, Hay og Menu. Loungestole giver dig komfortable siddepladser, uanset om du skal nyde et godt glas vin med vennerne eller slappe af efter en lang arbejdsdag. En elegant loungestol kan både fungere perfekt som en moderne lænestol ved siden af sofaen, eller i et hjørne til hyggelige stunder med venner og familie.
Menu Brasilia Ottoman Sheepskin Root
Vælg mellem Oak, Dark Stained Oak eller Valnød
Før DKK 7.795,00
Menu Brasilia Ottoman Moss 0011
Vælg mellem Oak, Dark Stained Oak eller Valnød
Før DKK 5.795,00
Menu Brasilia Ottoman Bouclé 02
Vælg mellem Oak, Dark Stained Oak eller Valnød
Før DKK 4.195,00
Menu Brasilia Lounge Chair Bouclé 02
Vælg mellem Oak, Dark Stained Oak eller Valnød
Før DKK 13.495,00
Menu Brasilia Lounge Chair Moss 0011
Vælg mellem Oak, Dark Stained Oak eller Valnød
Før DKK 16.495,00
Menu Brasilia Lounge Chair Sheepskin Root
Vælg mellem Oak, Dark Stained Oak eller Valnød
Før DKK 26.495,00
House Doctor Lænestol Hapur, Natur
2 stole
Før DKK 4.200,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Designer loungestole

Har du et hjørne i huset, hvor du er løbet tør for gode indretningsmæssige ideer og elsker du hyggeligt og nært samvær med familie og venner? Så er loungemøbler perfekte til dig. Med et loungehjørne skaber du de bedste rammer for en aften i nært samvær med en god veninde, ven, kæreste eller familiemedlem, hvor i kan lade timerne flyve afsted.

Til det perfekte loungehjørne hører sig selvfølgelig de perfekte loungestole, så du kan skabe den helt rigtige stemning.

Hos Luxo Living finder du et stort udvalg af designer loungestole fra kendte brands som &tradition, Hay, House Doctor, Muuto og mange flere.

Komfortable og moderne loungestole


En loungestol er i bund og grund en form for moderne lænestol. Mange benytter loungestole i par med et loungebord, hvor der skabes en afdæmpet og hyggelig stemning. Her kan i bruge mange timer på en god snak eller et spil kort over en kop kaffe eller et godt glas rødvin.

Med loungestole opnår du en virkelig skøn komfort, og der er mulighed for at slænge sig i de lækre stole i mange timer ad gangen. Udover at være gode i et loungehjørne, kan en komfortabel loungestol også bruges som tvstol eller lænestol ved siden af sofaen, hvor den helt sikkert også vil tage sig godt ud.

Loungestole i mange designs


Loungestole kommer i mange forskellige former, materialer, udtryk og design. I kategorien finder du blandt andet den populære j82 loungestol fra FDB Møbler, som er en lounge stol i træ med sæde i naturflet. En meget enkel og stilren loungestol, der vil passe særdeles godt ind i den skandinaviske indretningsstil.

Er du til det mere eksklusive look vil en loungestol i velour, som eksempelvis Gubi Pacha Lounge Chair være et godt valg til dig, mens en loungestol i sort vil give et råt men simpelt udtryk.

Vægter du komforten højest hjemme hos dig, er en loungestol med skammel måske at foretrække, så du har mulighed for at slå benene op efter en lang dag.

Mulighederne er mange når det kommer til loungestole. Vil du også gerne skabe komforten på terrassen om sommeren, så finder du vores udvalg af udendørs loungestole her.God fornøjelse i jagten på din nye yndlings stol!
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil