Skamler og puf

Find din nye skammel, puf eller taburet online hos Luxo Living. I denne kategori finder du bløde puffer, store og små skamler og smukke taburetter i mange forskellige materialer og former. De mange puffer og skamler kommer fra kendte brands som By Lassen, Bent Hansen, FDB Møbler, Hay og mange flere af de største mærker. Gå på opdagelse og find en stor velour puf til stuen eller en fodskammel til lænestolen - der er en skammel, taburet og puf til alle behov og indretninger!
Menu Brasilia Ottoman Sheepskin Root
Vælg mellem Oak, Dark Stained Oak eller Valnød
Menu Brasilia Ottoman Moss 0011
Vælg mellem Oak, Dark Stained Oak eller Valnød
Menu Brasilia Ottoman Bouclé 02
Vælg mellem Oak, Dark Stained Oak eller Valnød
Fritz Hansen Pouf Light Beige Stor
Før DKK 3.090,00
Forudbestilling - Du bliver kontaktet vedr. leveringstid
Fritz Hansen Pouf Light Grey Lille
Før DKK 3.500,00
Forudbestilling - Du bliver kontaktet vedr. leveringstid
FDB Møbler J83B Bænk Bøg, Hvid
Forudbestilling - Du bliver kontaktet vedr. leveringstid
FDB Møbler J83B Bænk Bøg, Steel blue
Forudbestilling - Du bliver kontaktet vedr. leveringstid
FDB Møbler J83 Skammel Røget Eg
Før DKK 3.499,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Cam Cam Skammel Classic grey
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Cam Cam Skammel Hvid
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Ferm Living Taburet Valnød/sort
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Ferm Living UTA Piece Mørk olieret fyrretræ
taburet eller sidebord
Levering: 3-8 hverdage

Find din nye skammel, puf og taburet hos Luxo Living

I denne kategori finder du et stort udvalg af skamler, puffer og taburetter, som er både praktiske og dekorative elementer i alle boligens rum. Udvalget spænder bredt fra puf med opbevaring til fodskamler og skamler til børnene, når de er med i køkkenet.

De mange skamler og puffer kommer fra kendte brands som &tradition, By Lassen, FDB Møbler, Fritz Hansen og Hay.

Gå på opdagelse i vores store udvalg og find din nye yndlings fodskammel eller drømme puf her på siden.

Store og små skamler


Mangler du en lækker skammel, så du kan slå benene op efter en lang dag på jobbet eller når børnene skal hjælpe til med madlavningen i køkkenet? I vores udvalg finder du både små og store skamler, så du kan få dækket netop dit behov.

Skamler kan have mange udformninger og der er både lave og høje skamler som hver især vil passe godt i forskellige situationer og rum. Brug f.eks. en Skagerak træskammel som lille stol på badeværelset, eller i entreen når du skal have sko af og på. Du kan også vælge en J83 FDB skammel til stuen og bruge den som et sidebord til sofaen eller til at slå benene op, når du sidder i din yndlings lænestol.

Den populære Dot skammel fra Fritz Hansen eller Den Trætte Mand skammel fra By Lassen vil passe godt i soveværelset eller dit walk-in closet, som lille siddeplads eller bord til magasiner.

Mulighederne er mange og det er kun fantasien der sætter grænser.

Firkantet og rund puf


Puffer er også blevet særdeles populære og de bløde skamler kan ligeledes bruges til mange forskellige ting. Med en puf med opbevaring, kan du gemme tæpper og bøger lidt ad vejen og den vil være et godt supplement, hvis du er ved at løbe tør for øvrig opbevaringsplads i rummet.  

I udvalget kan du både finde en lille velour puf til dit walk-in closet eller en stor læder puf til stuen. Der er også både firkantet og runde puffer, også kommer de i et væld af farver, og du finder alt fra grå og sorte til blå og gule puffer.

Ønsker du en puf med et retro look er den kurvede læder puf fra Kristina Dam et cool valg, mens en lyserød Hay puf vil skabe et legende udtryk og være blikfang i din stue.

Du kan bruge puffen ligesom du ønsker det - som fodskammel, sofabord eller sidebord og i præcis det rum du lyster.

Lave og høje taburetter


Taburetter er brugbare som ekstra siddeplads når du har gæster. En Nomad Skagerak Taburet er en smart løsning, når du har gæster på besøg. De smarte skamler kan let tages frem til spisebordet eller i stuen som siddepladser og stables og sættes væk igen, når de ikke er i brug.

Taburetter kan ligesom puffer og skamler også bruges som et fint sidebord eller hjørnebord i stuen eller gangen, hvis de ikke skal bruges.Vi håber du finder en puf, taburet eller skammel, der passer til dig og din indretning. God fornøjelse.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil