Spisebordsstole

Gå på opdagelse i vores udvalg af smukke designer spisebordsstole, der kommer i et hav af forskellige materialer heriblandt træ, messing og velour. De mange spisebordsstole kommer fra kendte brands som &tradition, Gubi, Hay og House Doctor. Trænger du til at få piftet spisestuen op, så er nye spisebordsstole et godt sted at starte. Uanset om du er til en minimalistisk hvid spisebordsstol eller en retro spisebordsstol i træ og læder, kan du finde begge dele og meget mere her på siden.
Montana KEVI 2060 Stol Shadow/Azure stel - Tilbud 6 stol
Prisen er for 6 stole
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Designer spisebordsstole

Hos Luxo Living finder du et stort udvalg af spisebordsstole til enhver bolig og indretningsstil. Du finder spisestuestole fra kendte brands som Hay, FDB Møbler og Gubi. De mange spisebordsstole kommer i et hav af forskellige former, materialer, udtryk og farver og der vil med garanti også være en stol du forelsker dig i.

Spisebordsstole i velour, træ, metal og stof


I vores udvalg af spisestole er der mange forskellige materialer at vælge imellem og vi tilbyder både spisebordsstole i alt fra træ og metal til stof og velour. Hvert materiale giver et særligt udtryk og i mange tilfælde er materialerne også kombineret på kryds og tværs. Det giver dig en endnu bedre mulighed for at finde lige netop den stol, du går og drømmer om.

Med en Hay spisebordsstol får du en elegant stol uanset hvilken model du vælger. De mange stole er kombineret på tværs af materialer og i kategorien med Hay spisebordsstole finder du også de populære skalstole som giver et stilrent udtryk i enhver bolig. Hay tilbyder også velour spisebordsstole, som er blevet et ganske populært materiale i de seneste år. Velour stole bløder rummet op, og giver også en behagelig siddekomfort.

Er du mere til spisebordsstole i træ, som bringer naturen indenfor, kan du med fordel se efter en FDB stol. I udvalget af FDB spisebordsstole er træ det primære materiale, uanset hvilken model du vælger. Du finder også her spisebordsstole i flet, som eksempelvis den populære FDB J80, der er en Børge Mogensen spisebordsstol i sortlakeret eg og med et naturflet sæde.

I vores udvalg finder du også spisebordsstole med læder og stof sæder, dem med metal og krom ben og meget mere.

Hvilket udtryk og funktion skal din spisebordsstol have?


Når du skal vælge din nye spisebordsstol er det vigtigt at overveje, hvilken funktion den skal have. Er komforten det vigtigste er en spisebordsstol med armlæn måske at foretrække, men det kan også være at det er det helt specifikke udtryk, der er vigtigst for dig.

Drømmer du om en minimalistisk køkkenstol, så er grå eller hvide spisebordsstole måske et godt valg, mens en sort spisebordsstol vil give et mere råt udtryk. Gå på opdagelse i vores udvalg af Gubi spisebordsstole, hvor du kan finde spisebordsstole der giver begge udtryk.
Er en retro spisebordsstol mere din stil, så er en stol i mørkt træ et cool valg, mens et eksklusivt look kan skabes med en spisebordsstol med messing stel og velour sæde.Vi håber du finder dine nye drømme spisebordsstole - God fornøjelse!
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil