Muubs Glasskab 02 Sort Jern

DKK 16.995,00
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:8270000002 Muubs Glasskab 02 Sort Jern W138 H185 D43
Råt og stilfuldt glasskab fra Muubs.

Vitrineskabe er rigtig trendy og populære i en moderne indretning, og det er der en særlig grund til. Med deres elegance og majestætiske udformning fremtræder de som meget stilfulde og klassiske møbler i dit hjem.
Med vitrineskabe har du mulighed for at udstille alle de smukke ting, du gerne vil fremhæve i din indretning og samtidig holde dem beskyttet i det høje jernskab.

Dette smukke glasskab fra Muubs i  jern med glaslåger er i et flot design i høj kvalitet og er med sin rå og samtidig enkle udformning et tidløst valg af skab til dit hjem.
Glasskabet her er opdelt i to rum, hvor der er indsat hylder, som du kan bruge til udstilling. Skabet er i en mørkegrå/sort farve, der tilfører et majestætisk udtryk til ethvert rum. Sæt skabet sammen med møbler i eksempelvis træ som kontrast til det mørke jern eller sæt det sammen med andre industrielle møbler for at bevare det rå udtryk.

Brug skabet til at føre lidt kant og maskulinitet ind i indretningen og til at løse praktiske udfordringer i hverdagen. Stil skabet ind i spisestuen og lav en smart udstilling af dit yndlingsstel.

Muubs jernskabe kan variere i farverne fra lys antracitgrå til nærmest sort fra produktion til produktion og alt efter lysindfald.

Materialer:
Skabet er fremstillet i jern.

Mål:
Bredde: 138 cm.
Højde: 185 cm.
Dybde: 43,5 cm.