Muubs Glasskab 09 Sort Jern

Før DKK 12.995,00
DKK 9.799,00
SparDKK 3.196,00
Udsolgt
Råt og stilfuldt glasskab fra Muubs.

Muubs' glasskab 09 er et funktionelt og rummeligt skab med mulighed for masser af opbevaring. Her har du mulighed for at udstille alle de smukke ting, du gerne vil fremhæve i din indretning og samtidig holde dem beskyttet i det høje jernskab.

Det smukke glasskab i jern er med glaslåger i et flot design i høj kvalitet og er med sin rå og samtidig enkle udformning et tidløst valg af skab til dit hjem.
Skabet er opdelt i to rum og har i alt 4 låger, som gør det muligt at åbne den øverste og nederste del seperat. I skabet er indsat hylder, som du kan bruge til udstilling. Skabet er i en mørkegrå/sort farve, der tilfører et nordisk udtryk til ethvert rum. Sæt skabet sammen med møbler i eksempelvis træ og leg med kontrasterne til det mørke jern eller sæt det sammen med andre industrielle møbler for at bevare det rå udtryk.

Brug det skønne skab til at føre lidt kant og maskulinitet ind i indretningen og til at løse praktiske udfordringer i hverdagen. Stil skabet ind i spisestuen eller stuen og lav en smart udstilling af dit yndlingsstel eller -keramik.

Materialer:
Skabet er fremstillet i jern.

Mål:
Bredde: 90 cm.
Højde: 200 cm.
Dybde: 40 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil