Muubs Glasskab 17 Sort Jern

DKK 14.995,00
Levering: 3-8 hverdage
Råt og stilfuldt glasskab fra Muubs.

Muubs' glasskab 17 er et funktionelt og rummeligt skab med mulighed for masser af opbevaring. Her har du mulighed for at udstille alle de smukke ting, du gerne vil fremhæve i din indretning og samtidig holde dem beskyttet i det høje jernskab.

Det smukke glasskab i jern er med glaslåger i et flot design i høj kvalitet og er med sin rå og samtidig enkle udformning et tidløst valg af skab til dit hjem.
Glasskabet her er opdelt i to rum, hvor der er indsat hylder, som du kan bruge til udstilling. Skabet er i en mørkegrå/sort farve, der tilfører et nordisk udtryk til ethvert rum. Sæt skabet sammen med møbler i eksempelvis træ og leg med kontrasterne til det mørke jern eller sæt det sammen med andre industrielle møbler for at bevare det rå udtryk.

Brug skabet til at føre lidt kant og maskulinitet ind i indretningen og til at løse praktiske udfordringer i hverdagen. Stil skabet ind i spisestuen og lav en smart udstilling af dit yndlingsstel eller -keramik. Skabet kan også fint stå i soveværelset, hvor du kan opbevare dit tøj.  

Skabet kommer samlet, og det er muligt at afmontere hylderne - det dog ikke muligt at justere dem i højden.

Materialer:
Skabet er fremstillet i jern.

Mål:
Bredde: 100 cm.
Højde: 200 cm.
Dybde: 45 cm.
Vægt: 150 kg.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil