Muubs Skænk 08 Sort Jern

Før DKK 6.695,00
DKK 5.295,00
SparDKK 1.400,00
Levering: 3-8 hverdage
Rå og stilfuld jernskænk fra Muubs.

Denne smukke skænk fra Muubs i  jern med glaslåger er i et flot design i høj kvalitet og er med sin rå og samtidig enkle udformning et tidløst valg af skab til dit hjem.
Glasskabet her er opdelt i to rum, hvor der er indsat hylder, som du kan bruge til udstilling. Skabet er i en mørkegrå/sort farve, der tilfører et råt udtryk til ethvert rum. Sæt skabet sammen med eksempelvis en fletkurv for at bryde det rå look eller kombiner det med møbler i træ som skaber en kontrast til det mørke jern.

Brug skabet til at føre lidt kant og maskulinitet ind i indretningen og til at løse praktiske udfordringer i hverdagen. Stil skabet ind i spisestuen og lav en smart udstilling af dit yndlingsstel. Du kan også placere den på badeværelset til dine håndklæder, cremer eller produkter. Skabets størrelse gør, at den kan stå i mange af husets rum, store som små.

Muubs jernskabe kan variere i farverne fra lys antracitgrå til nærmest sort fra produktion til produktion og alt efter lysindfald.Billederne prøver at vise, hvordan det kan være forskelligt fra skab til skab.

Materialer:
Skabet er fremstillet i jern.

Mål:
Bredde: 95 cm.
Højde: 75 cm.
Dybde: 40 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil