Muubs Space Spisebord Smoked Rundt Ø150

Før DKK 13.999,00
DKK 10.999,00
SparDKK 3.000,00
Levering: 3-8 hverdage
Elegant og stilfuldt spisebord i røget egetræ fra Muubs - 8 personer.

Space spisebordet er en del af Muubs' Space serie af smukke sofa- og spisebord i  røget egetræ med ben i jern. Space bordet er designet af det danske designteam Says Who og har et autentisk, råt og moderne look.

Denne udgave er den runde, og runde borde har en fordel, at de fylder mindre i rummet, og derudover kan der sidde flere personer rundt om det. Det runde bord skaber en anden form for hygge, fordi man kan have øjenkontakt med alle rundt om bordet og tale sammen.

Navnet Space kommer af den høje funktionalitet, hvor du i midten af bordet kan tillægge en ekstra tillægsplade, som er nem at tage af og på efter behov. Så får du et ovalt bord, når du får flere gæster på besøg. Bordets sorte jernben har et skulpturelt udtryk og giver en god kontrast til bordpladen af egetræ, hvormed du har et smukt spisebord til din spisestue og køkken.

Lad bordet være samlingssted for hele familien i spisestuen eller køkken-alrummet. Det fine bord kan anvendes til mange forskellige formål og behov. Det lækre og stilfulde bord vil med garanti passe ind i ethvert moderne hjem og indretning til et par fede stole, som man kan slænge sig i. Bordet passer til ca. 8 personer. Det er muligt at sætte én tillægsplade i.

Materialer:
Bordpladen er fremstillet i røget egetræ og ben i jern.

Mål:
Højde: 75 cm.
Diameter: 150 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil