Muubs Vitrineskab 20 Sort Jern

DKK 19.995,00
Levering: 3-8 hverdage
Råt og stilfuldt vitrineskab fra Muubs.

Vitrineskabe er rigtig trendy og populære i en moderne indretning, og det er der en særlig grund til. Med deres elegance og majestætiske udformning fremtræder de som meget stilfulde og klassiske møbler i dit hjem.
Med vitrineskabe har du mulighed for at udstille alle de smukke ting, du gerne vil fremhæve i din indretning og samtidig holde dem beskyttet i det høje jernskab.

Dette smukke skab fra Muubs i  jern med glaslåger er i et flot design i høj kvalitet og er med sin rå og samtidig enkle udformning et tidløst valg af skab til dit hjem.
Skabet her er opdelt i to rum, hvor der er indsat hylder, som du kan bruge til udstilling. Skabet er i en mørkegrå/sort farve, der tilfører et majestætisk udtryk til ethvert rum. Sæt skabet sammen med møbler i eksempelvis træ som kontrast til det mørke jern eller sæt det sammen med andre industrielle møbler for at bevare det rå udtryk.

Brug skabet til at føre lidt kant og maskulinitet ind i indretningen og til at løse praktiske udfordringer i hverdagen. Stil skabet ind i spisestuen og lav en smart udstilling af dit yndlingsstel eller -keramik.

Muubs jernskabe kan variere i farverne fra lys antracitgrå til nærmest sort fra produktion til produktion og alt efter lysindfald. Billederne prøver at vise, hvordan det kan være forskelligt fra skab til skab.

Materialer:
Skabet er fremstillet i jern.

Mål:
Bredde: 150 cm.
Højde: 200 cm.
Dybde: 45 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil