Muuto Outline Lænestol Fiord 151

DKK 17.995,00
Varenummer:27052-0151 Muuto Outline Chair Fiord 151

Muuto Outline lænestol med skønt stofgrå polstring.

Outline loungestolen er en moderne tilføjelse til ethvert moderne hjem. Den smukke stol er designet af den norske designduo, Anderssen & Voll. Resultatet af dette design er en moderne serie af møbler i tidsløst design og rigtig lækker kvalitet. Stolen har et raffineret udtryk med det smukt polstrede stof i tekstil eller læder som en luksuriøs finish. Designet stråler af referencer til moderne, danske møbelklassikere fra det 20. århundrede. Outline skaber loungestemning med sin elegante udformning og design samt den sublime komfort.
Stolen er blød, behagelig og stilet. Det skyldes et design, som er bygget op omkring slanke sidegavle og smalle ryghynder, der optimerer siddepladsen. Desuden er benene trukket ind under selve stolen, hvilket skaber et svævende og elegant udtryk frem for dominerende ben på stolen.

Alle puder er håndsyet og fyldt med en kombination af fjer og granuleret koldskum.
Outline lænestolen fås i flere varianter. Vælg mellem polstring med Steelcut Trio (grå), Cognac Silk (læder), Fiord 151 (grå), Fiord 551 (rose) og Fiord 961 (mørkgrøn). Se også udvalget af Outline sofaer og studio loungestolen.

Materiale:
Stoleben: Pulverlakeret aluminium.
Konstruktion: Træ- og stål konstruktion.
Polstring: Fiord 151 stof.
Indhold: Skum.

Mål:
Højde:  71 cm.
Sædehøjde: 40 cm.
Bredde: 88 cm.
Dybde: 84 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil