Muuto Outline Sofa 3 1/2 Personer Vidar 554

DKK 38.995,00
Varenummer:Muuto Outline Sofa 3 1/2 Seater Vidar 554

Tidløs og stilren sofa i kvalitetsmateriale af design fra Anderssen & Voll for Muuto.

Denne smukke og unikke sofa er en del af den skønne Outline-serie fra Muuto, der omfavner et arkitektonisk og raffineret sæt af sofaer. Sofaen her består af en tre-sæders version, hvor der er plads til 3 1/2 personer.
Men denne sofa får du en skøn og sjælden flyder med et elegant udtryk, hvor komfort og design viser sig i en både behagelig og sofistikeret fremtoning. Du får en sofa med et gennemtænkt slankt design af sidegavle og smalle ryghynder, der skaber en behagelig siddekomfort. Benene på sofaen er diskret trukket ind under sofaen, hvilket tilfører den et svævende udtryk.
Sofaen er designet af det prisvindende designstudio, Anderssen & Voll, hvor der hverken er gået på kompromis med funktionalitet eller design. Outline sofaen udgør en kombination af skandinavisk design og håndværk med overlegen komfort.
Alle puder er håndsyet og fyldt med en kombination af fjer og granuleret koldskum.

Den tidløse sofa vil passe ind i enhver indretning, hvor sofaen både kan rumme at stå op ad en væg som midt i et rum. Kast dig ned i den lækre flyder og mærk, hvordan du omfavnes af en luksuriøs følelse.Materialer:
Polstring: Skum og stof.
Stålkonstruktion: Pulverlakeret aluminiumsben.

Mål:
Højde: 71 cm.
Længde: 254 cm.
Siddehøjde: 40 cm.
Dybde: 84 cm.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil