New Mags Bringing Nature Home Coffee Table Book

DKK 399,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Bringing Nature Home bog fra New Mags.

I modsætning til de fleste blomsterbøger, der er afhængige af dyre og ofte almindelige blomster fra blomsterhandlere, præsenterer denne bog et alternativ, der hænger sammen med udtrykket "tilbage til naturen".
Dette er det første bind, der viser, hvordan man kan blive inspireret af naturens sæsoner og bringe denne natur ind i hjemmet gennem blomsterarrangementer.

Fra den velkendte livsstilsfotograf Ngoc Minh Ngo og Nicolette Owen fra Brooklyn's Little Flower School præsenterer Bringing Nature Home en portefølje af unikke og originale blomsterarrangementer, der er inspireret af årstiderne og det lokale miljø med kilder lige fra landmænds markedstilbud til baghaven. Præsenteret gennem frodig fotografering, der også viser de smukke interiører, som arrangementerne er skabt til, er det lige så meget en udsmykning, som det er en guide.

Et vejledende afsnit giver råd om valg, trimning og pleje af blomsterarrangementerne, om genbrug og unikke containere, hvilket gør denne bog praktisk såvel som inspirerende.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil