New Mags Chloé Catwalk

Før DKK 599,00
DKK 533,11
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:TH1398 New Mags Chloé Catwalk
Den første omfattende oversigt over Chloés samlinger præsenteret gennem catwalkfotografering, udgivet i samarbejde med Chloé for at fejre husets 70 års jubilæum i 2022.

Chloé blev grundlagt af den egyptisk-fødte Gaby Aghion i 1952 og var banebrydende for luksus ready-to-wear, der handlede om lethed og femininitet, og tilbyder en elegant haute boheme-stil til den moderne, befriede Parisienne. Huset var resolut moderne og fik øje på og hyrede en ung Karl Lagerfeld allerede i 1960'erne: han blev i over to årtier og opnåede berømmelse og anerkendelse verden over gennem sit Chloé-værk, før Stella McCartney (og hendes daværende assistent Phoebe Philo) efterfulgte ham lige ud. af modeskolen.

Denne endelige publikation åbner med en kortfattet historie om Chloés hus, før den udforsker selve samlingerne, som er organiseret kronologisk. Hver ny æra i Chloés historie åbner med et kort overblik og biografi om den nye designer, mens individuelle kollektioner introduceres med en kort tekst, der afslører deres påvirkninger og højdepunkter, og illustreret med omhyggeligt kurerede catwalkbilleder. Et righoldigt referenceafsnit, inklusive et omfattende stikordsregister, afslutter bogen.

Efter Chanel, Dior, Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, Prada, Vivienne Westwood og Versace er Chloé den ottende i rækken af high-end, stofindbundne bøger, der giver et uovertruffent overblik over samlingerne fra verdens førende modehuse gennem original catwalk fotografering.

Mål:  28 × 6,4 × 19 cm
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil