New Mags Det nordiske spisekammer

DKK 249,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
New Mags Det nordiske spisekammer



Tørring, mælkesyregæring, fermentering, konservering, syltning, eddike, olie og salt. Ved at bruge traditionelle konserveringsmetoder kan du skabe et moderne nordisk spisekammer, hvorfra du kan hente lækkerier også i de mørkeste måneder på året.
Johan Björkman er chefkok på michelinrestauranten Koka, som i meget høj grad gør brug af årstidens råvarer. De er dermed dybt afhængige af konservering for at kunne have masser af friske smage også om vinteren. Johan tørrer, fermenterer, bruger klassiske syltningsmetoder, mixer sit eget krydderurtesalt og smagsætter olier og eddiker.
Bogen indeholder 90 opskrifter på alt fra tyttebærpulver, ramsløgskapers og nældesalt til syltede rødbeder, mælkesyret hvidkål med purløg og fermenteret rabarber. I bogens sidste del findes desuden en lang række måltider, som kan sættes sammen af varerne fra dit spisekammer.

Mål:  18.5 × 1.7 × 23.5 cm
Hardcover
Pages 176
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil