New Mags Eat Your Greens

DKK 299,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
New Mags Eat Your Greens

Der er mere ved en kartoffel end mos. Oplev nye eventyrlystne måder at forberede en pastinak på eller hvordan man tilbereder kål med denne bog med mere end 800 plantefokuserede opskrifter. Fra kogte rødbeder til ristede radiser tilbyder hvert kapitel utallige enkle metoder til at bruge en enkelt grøntsag. Du bytter kogte gulerødder ud for aubergine stegt med mynte, hvidløg og pinjekerner hurtigere, end du kan sige "grønkål". Lær dig at kende rundt omkring grøntsagsplasteret, og vær venlig mod dig selv og planeten i processen. Spis dine grønne! introducerer mere end 40 grøntsager, der forklarer, hvornår de er i sæsonen, hvordan de bedst opbevares, og hvilke ingredienser de fungerer godt sammen med.



Anette Dieng arbejdede som kok, inden hun startede Ekolådan, Sveriges største vegetabilske leveringsæsker. I dag er hun en forfatter, der brænder for at hjælpe folk med at forstå, hvordan mad kan produceres på en bæredygtig måde.

Ingela Persson er kok, bager og grøntsagselsker, der skriver opskrifter til Ekolådan. Hun er forfatter til flere dessertbøger samt restauratør af Brasserie Bobonne i Stockholm, Sverige.

Mål: 18 × 24 cm

Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil