New Mags Eataly

DKK 449,00
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:PH1274 New Mags Eataly
New Mags Eataly

"Ikke blot endnu en smuk bog om italiensk madlavning ... Eataly er en bibel, en guide til det moderne liv." - Times Literary Supplement

De bedste moderne italienske opskrifter fra den største og mest prestigefyldte italienske markedsplads i verden

Denne smukke og anerkendte kogebog, skabt i samarbejde med Eataly, et af de største italienske fødevaremærker, indeholder 300 skelsættende opskrifter, der fremhæver det bedste fra moderne italiensk husmandskost. Fremragende, fejlsikre opskrifter og nye ideer præsenteres i en sofistikeret pakke, hvilket gør denne bog til et must-have for alle, der ønsker at lære om, hvordan italienere laver mad i dag.

Italiensk mad er et af de mest populære køkkener i verden, og i denne bog har eksperterne hos Eataly opdateret afprøvede retter, med moderne twists kombineret med klassiske teknikker. Væk er tunge pastaretter og alt for rige saucer - Eataly har en moderne tilgang til italiensk madlavning og spisning. Med opskrifter, der er friske og lækre, klare instruktioner, nyttige tips og en anerkendt 40-siders visuel ordliste og produktguide, vil denne bog hjælpe dig med at spise, som italienerne gør i dag.

Mål: 19 × 5 × 28 cm
568 Sider
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil