New Mags Eating with the Chefs Coffee Table Book

DKK 429,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Eating with the Chefs fra New Mags.

Opskriftsbog med familie venlige måltider fra verdens mest kreative restauranter.

"Eating with the Chef"s dokumenterer det daglige måltid, der deles af kokke og front-of-house personale på 18 top restauranter, herunder Noma, Le Chateaubriand og The French Laundry.

Bogen indeholder 200 appetitvækkende billeder af Per Anders Jørgensen og mere end 50 opskrifter fra restauranter håndplukkede fra deres unikke personale-måltidstraditioner.

Forfatter Per Anders Jörgensen er chefredaktør for fødevaremagasinet Fool, der for nylig er udnævnt til verdens bedste madmagasin ved Gourmand Cookbook Awards. Jörgensen er kendt for sine fantastiske billeder, der er blevet gengivet i publikationer verden over, herunder bøgerne Mugaritz og Cook It Raw begge udgivet af Phaidon.

Hardcover, 316 sider
Sprog: Engelsk
Mål: 29 x 21,4 cm
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil