New Mags Family Adventures

DKK 400,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
New Mags Family Adventures

Pak dine tasker, unge eventyrere! På disse sider finder familier i alle aldre, størrelser og interesser inspiration og tip til at komme sammen på vejen.

Fordelene ved at rejse med børn er ubegrænsede; nye kulturer, venner, landskaber og perspektiver udvider unge sind og indgyder en livslang ånd af eventyr. Family Adventures fortæller historierne om frygtløse familier på farten, fra rejser rundt om i verden til spontane weekendudflugter, rejser ud i ørkenen og storbyudforskning. Vær forberedt på et familieeventyr med praktisk og detaljeret indsigt i, hvordan du planlægger en tur med dine kære.

Wanderlust bør ikke være begrænset af tid eller budget: der er opdagelser, der venter på fjerntliggende kontinenter og rundt om hjørnet i dine hjembyer. Byvandring, bilture, sejlture og bjergvandringer, Family Adventures fordyber sig i de mest spændende rejseoplevelser fra familier over hele verden. Uanset om det er dagsudflugt eller episk ferie, der efterlader hverdagen for at søge øjeblikke af forundring skaber familieminder, der varer livet ud.Mål: 21 × 26 cm
Hardcover
sider 256
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil