New Mags Kelly Wearstler

DKK 479,00
Udsolgt
New Mags Kelly Wearstler

I sin første bog i ti år fortsætter Kelly Wearstler, en af ​​de mest irreverente og fascinerende designere, der arbejder i dag, med at skubbe grænser med sit opfindelige og overdådige interiør, her inviterer læserne ind i hendes seneste kreationer, inklusive hendes nyudviklede hjem.

Wearstler, der er fejret for luksuriøst interiør, der fanger den gamle verden i Hollywood med en moderne popsensibilitet, er kendt for sit dekadente design af boliger og boutiquehoteller, såsom linjen Viceroys og smagmakerne Maison 140 og Avalon. Hendes udsmykkede interiør er karakteristisk for lag med dristige strukturer, mønstre og rige farver sammen med glansfulde overflader, hvilket tilføjer et finurligt og elegant udseende, der er blevet kaldt "modbarok."

Her deler Wearstler hendes kreative verden og profilerer i detaljer hendes seneste bolig- og kommercielle design (flere tidligere upublicerede) og hendes overdådige nye San Francisco Proper Hotel samt hendes kreative proces. Kelly Wearstler er fuld af ideer og med smukke billeder af mange aldrig før fotograferede interiører: Evocative Style er et inspirerende blik på designerens opfindsomme arbejde.

Fyldt med nyt arbejde er dette bind et must for andre designere og husejere på udkig efter elegant designinspiration og ideer.

Hardcover
Mål:
23.7 x 30.7 cm
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil