New Mags Passione Pizza

Før DKK 259,00
DKK 230,51
SparDKK 28,49
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Varenummer:CO1026 New Mags Passione Pizza
New Mags Passione Pizza

Passione Pizza: The Art of Homemade Pizza er et must-have-håndbog for alle pizzaelskere. Bogen guider dig om dejens hemmeligheder samt valg af ingredienser og fremstilling af en autentisk italiensk pizza i dit hjemmekøkken. Bogen er forfattet af et italiensk-finsk ægtepar Luca og Salla-Maria Platania, som bragte konceptet med den romerske pizza al taglio til Finland i 2012. Luca Platania er også medforfatter til bestsellerbogen Pizze.

Passione Pizza af Luca og Salla-Maria er en omfattende guide til pizzaens verden. Bogen giver klare instruktioner til at lave lækker pizza derhjemme med en afslappet stemning. Den første halvdel af bogen er helliget den teoretiske side og dejfremstillingskunsten, der viser, hvordan de rigtige ingredienser gør hele forskellen og giver den nyeste knowhow, der egner sig til hjemmekøkkener. Anden halvdel af bogen dykker ned i Lucas fantastiske pizzaopskrifter, hvilket giver den rette mængde udfordring selv for erfarne kokke.

Passione Pizza er designet til pizzaelskere, der er klar til at følge opskrifter til punkt og prikke og sætte deres tålmodighed på spil, samtidig med at den tilbyder masser af inspiration til alle med en mere afslappet tilgang til kunsten at lave pizza. Passione Pizza udvider opfattelsen af ​​begrebet pizza og bagning i det hele taget. Det sætter gang i en diskussion om, at pizza slet ikke er sidste sæson, men giver et vidunderligt grundlag for selvudfoldelse.

Mål: .5 × 2.1 × 25 cm
Cover Hardcover
Pages 209
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil