New Mags Pierre Yovanovitch

DKK 559,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
New Mags Pierre Yovanovitch

Den Paris-baserede designer Pierre Yovanovitch debuterer sin første bog, der viser sit varemærke fransk luksus æstetisk og unik vision af moderne elegance.

Med sit interiør og møbeldesign, der regelmæssigt præsenterer siderne i Architectural Digest, T Magazine, Elle Decor, Wallpaper * med mere, har den franske interiørarkitekt Pierre Yovanovitch cementeret sin status som et af sin generations mest efterspurgte talenter. Designerens meget forventede første bog udforsker hans raffinerede, men alligevel subtile stil og signatur-haute couture-æstetik gennem en række ekstraordinære interiører.

Specielt bestilte fotografier tager læsere på en rejse over hele kloden for at opdage Yovanovitchs unikke stil, der er rodfæstet i paret-back-forfining. Bedøvelse af private boliger i New York, Paris, London, Tel Aviv og de schweiziske alper understreger Yovanovitchs mestring af volumen hærdet af strenge linjer, såvel som hans brug af autentiske materialer, herunder træ, sten og metal. Kendt for sin evne til at genopspore århundreder gamle rum i moderniserede dæmninger, skinner Yovanovitch's ekspertise igennem i et slott fra det syttende århundrede i Provence, samt en renovering af Patinoire Royale i Bruxelles, en skøjtebane omdannet til et privat museum for moderne kunst . Denne ode til Yovanovitch 's arbejde er en nødvendig tilføjelse til designbiblioteker af både industrimestre og aficionados.

Mål: 23.8 x 30.8 cm
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil