New Mags Polpo Food and Drink

Før DKK 299,00
DKK 266,11
SparDKK 32,89
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Varenummer:BL1003 New Mags Polpo Food and Drink
New Mags Polpo Food and Drink

Gemt væk i en baggade i Londons edgy Soho-distrikt, er POLPO en af ​​de hotteste restauranter i byen. Kritikere og madentusiaster har strømmet til denne undervurderede bcaro, hvor Russell Norman serverer retter fra Venedigs baggader. Denne slags madlavning er langt væk fra spisestederne med turistfælder i den berømte flydende by, og den er uklar, innovativ og sprudlende lækker.

De 140 opskrifter i bogen inkluderer caprese-stakke, zucchini shoestring-pommes frites, asparges med parmesan og ansjos-smør, butternut-risotto, arancini, kanin-cacciatore, varm andesalat med våde valnødder og rødbeder, sprøde baby-pizzaer med prosciutto og raket, kammuslinger med citron og pebermynte, makrel tartar, linguine med muslinger, helbrasen, varm blæksprutte salat, soft-shell krabbe i parmesan dej med fennikelsalat, valnød og honning semifreddo, tiramisù, svimlende bellinis og glas lys orange spritz.

Med selvlysende fotografering af Jenny Zarins, der fanger de ukendte hjørner, den travle bàcari og de sublime vandveje i Venedig, er POLPO en blændende hyldest til Italiens største skjulte køkken.

Hardcover
Size 18 x 26,5 cm
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil