New Mags Soft Minimal By Norm Architects

DKK 575,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Varenummer:GE1148 New Mags Soft Minimal By Norm Architects
New Mags Soft Minimal – By Norm Architects

Vi er et produkt af vores miljø. De rum, vi bebor og de genstande, vi lever med, påvirker den måde, vi føler, tænker og opfører os på, og danner rammen om vores identiteter og livshistorie. Styret af formålet med velvære, nærmer den københavnske praksis Norm Architects skabelsen af arkitektur, interiør og møbler ud fra den overbevisning, at godt design er et vigtigt element i et godt liv.

Gennem de indsigtsfulde essays og taktile billeder indsamlet i Soft Minimal deler Norm Architects de principper, der understøtter en menneskecentreret designfilosofi, der er blevet finpudset gennem 15 år. Den kunstfærdige balance mellem lys og skygge reflekteres i et svensk tilflugtssted, mens et japansk hus stille og roligt bekender sig til den beroligende effekt af naturlige materialer; en srilankansk bolig taler for at bringe landskabet indenfor, og et dansk butikslokale hylder taktiliteten.

Soft Minimal fungerer som en kildebog og æstetisk inspiration for designprofessionelle og entusiaster, og tilbyder et nuanceret perspektiv på minimalisme, der er varmt, sanseligt og varigt.

Mål:  24,5 × 4 × 33 cm
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil