New Mags The Authentic Home

Før DKK 949,00
DKK 844,61
SparDKK 104,39
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Varenummer:AC1078 New Mags The Authentic Home
New Mags The Authentic Home

At indtage et hjem betyder, at hvert værelse har et formål og skaber en atmosfære, der afspejler beboernes værdier og livsstil.

Med en omhyggeligt kurateret samling af intimt og sofistikeret interiør, lige fra et smart byhus i Paris til et familiehus i Taipei og en rolig landejendom i Belgien, viser denne bog femten autentiske hjem fyldt med farver og charme, mens den udstråler en forfriskende moderne stil . Hvert hus har sin egen tankevækkende fortælling, men alle deler et fælles etos: de er forbundet på et medfødt og autentisk niveau ved deres sans for proportioner og opmærksomhed på detaljer.

Alle de omtalte boliger afspejler personligheden og ånden hos de mennesker, der bor i det. Med en bred blanding af skræddersyede møbler, moderne stykker, diskret elegance og storslået intimitet, kan de nemt rumme familie og sammenkomster.

"The Authentic Home" viser boliger, der er luksuriøse, men aldrig prætentiøse. De hylder komfort, karakter og brugervenligt design.

Uanset om det er den "ikke-designede" æstetik, hvordan man blander nyt og gammelt, blander farver og mønstre, er afskårne rum bemærkelsesværdigt harmoniske og afslappede på grund af blandingen af ​​naturlige materialer, dæmpede farver og matte overflader og teksturer, især fra træ , sten og ru tekstiler. Denne bog præsenterer interiører af en ekstra, men overdådig sofistikering.

"Det autentiske hjem" er en hyldest til overbevisende og karakterfulde hjem med dyb sensibilitet.

Med tidligere upubliceret fotografering vil denne nye bog appellere til alle med interesse for indbydende, sjælfuldt interiør.

Mål: 28 × 3.5 × 35 cm
Hardcover
Pages 256
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil