Køb dine julegaver allerede nu - vi bytter t.o.m 1. Februar 2022 🎅 🎁

New Mags The Bucket List Beer

DKK 249,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Varenummer:RI1077 New Mags The Bucket List Beer
New Mags The Bucket List Beer

Endelig - en øl-centreret bucket liste. Fejrer øl på verdensplan, dette er et must-have for enhver øl-elsker. Uanset om du planlægger en pubcrawl, en weekend i landet eller en længere ferie, er denne bog en god idé for ølelskeren.

Som forventet indeholder denne livlige guide til ølrelateret rejse en omfattende liste over hundreder af store og små bryggerier - både mangeårige og frisk mynte - der er åbne for ture og smagninger sammen med et dybtgående kig på deres forskellige tilgange til brygning, filosofier om smag og ingredienser, og hvad der gør deres øl specielle.

Men denne bog graver dybt ind i ølverdenen og inkluderer et væld af ideer til at udforske verdens bedste øldestinationer: Stillehavets nordvestlige skinnende moderne taprooms; atmosfæriske engelske pubber; ikoniske bryggerier, herunder San Franciscos Anchor Steam og Tjekkiets originale Pilsner; boisterous festivaler fra Münchens Oktoberfest til Denver's Great American Beer; og andre seværdigheder såsom Tysklands pop-up-ølhave eller en pubcrawl i Dublin, hvor du kan hejse en Guinness på James Joyces yndlings pub.

Bogen er liberalt illustreret med atmosfæriske fotos og gengivelser af ølmærker og logoer og indeholder information om ølformater, mad- og ølkoblinger, drikketraditioner, glasvarer og en grunde til brygning.

Mål:  

17.9 x 23.5 cm
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil