New Mags The Home Makers, Private Homes by Top Designers

Før DKK 849,00
DKK 755,61
SparDKK 93,39
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Varenummer:AC1046 New Mags The Home Makers, Private Homes by Top Designers
New Mags The Home Makers, Private Homes by Top Designers

Mere end nogensinde er vores hjem vores helligdomme.
Et smukt hjem hviler ikke på godt design alene - det er formet af de mennesker, der bor der. Det fortæller en historie; det skal være en fejring af familien, der bor der, familie og venner er i centrum for det hele.

Et hjem er vores følelse af sikkerhed, tilhørighed og identitet. Det er vores hukommelseshvelv, det centrerer os og giver os en følelse af ro og velvære. De mest indbydende hjem afspejler værtens personlighed og vinker gæsterne til at sætte sig ned og blive et stykke tid blandt vennerne.
Denne nye bog inviterer læseren til hjem skabt af 17 indflydelsesrige smagere: et Hamptons-bondegård, et klassisk historisk hjem i Belgien, et moderne tilbagetog ved søen, en moderne fransk villa, et nyklassicistisk byhus, et sommerhus på Mallorca,… Alt med en global følelse at de ikke er blevet renoveret i traditionel forstand, men er sande hjem, fulde af charme, karakter og stil.
Disse forskellige boligområder spænder fra USA og Italien til Frankrig, Spanien, Tyskland, Belgien og Sverige. Uanset om arkitekturen er traditionel eller ultramodern, udstråler alle hjem en afslappet, behagelig elegance. De afspejler personlighederne og historierne fra de mennesker, der bor der.

Arkitekterne og indretningsarkitekterne i "The Home Makers" forsøger at give en følelse af hjemmet til det, de designer. De undgår elementer og materialer, der er for moderigtige. Et hus skal være storslået, men det skal være varmt og sjælent på samme tid. Alt interiør i "The Home makers" er beboeligt for folk, der ikke nødvendigvis vil være trendy, men som ønsker at have en utrolig kvalitet i et hus, der varer tyve år eller mere, ikke fem. For dem er huset den ultimative form for selvudfoldelse.

Dimensions 27.5 × 3.4 × 34.5 cm
Hardcover
Pages 288
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil