New Mags The Noma Guide to Fermentation

DKK 299,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

På Noma - fire gange navngivet verdens bedste restaurant - hver skål indeholder en form for fermentering, uanset om det er et lyst slag af eddike, en dyb savory miso, en elektrificerende dråbe garum eller den søde intensitet af sort hvidløg. Gærning er et af grundene bag Nomas ekstraordinære smagsprofiler.

Nu er René Redzepi, chef og medejer af Noma, og David Zilber, kokken, der driver restaurantens anerkendte gæringslaboratorium, deling af aldrig-åbenbarede teknikker til at skabe Noma's omfattende gæringspantry. Og de gør det med en bog udtænkt specifikt for at dele deres viden og teknikker med hjem kokke. Med mere end 500 trinvise fotografier og illustrationer, og med hver opskrift, der er tilgængelig skriftligt og omhyggeligt testet, tager The Noma Guide to Fermentation læsere langt ud over den typiske kimchi og surkål til at omfatte koji, kombuchas, shoyus, misos, lacto-fermenter , vinegars, garums og sorte frugter og grøntsager. Og - måske endnu vigtigere - det viser, hvordan man bruger disse spilskiftende spisekomponenter i mere end 100 originale opskrifter.

Gæringen bygger allerede som den mest betydningsfulde nye retning i mad (og sundhed). Med Noma Guide til Fermentering er det ved at blive taget til et helt nyt niveau.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil