New Mags The Parisians: Tastemakers at Home

Før DKK 599,00
DKK 533,11
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Varenummer:TH1064 New Mags The Parisians: Tastemakers at Home
New Mags The Parisians: Tastemakers at Home


Femogtyve designere i verdensklasse inviterer os inde i deres private franske boliger og giver intim adgang til deres kreative univers og rig inspiration til hjemmestil.

At træde ind i de private boliger i Frankrigs førende smagsmaskiner giver uovertruffen inspiration til interiører med en personlig flair. Fra en modernistisk tilbagetog til en urban-pop lejlighed og fra et eklektisk kabinet med nysgerrigheder til en 18-århundrede hotelhotel, hver atmosfære demonstrerer en perfekt mestring af sammenhænge mellem farve, mønster, volumen, materiale og dekorativt geni.

Pierre Yovanovitchs elegante, puristiske følsomhed tilfører hans slott fra det syttende århundrede i Provence. Pierre Passebon, ejer af det berømte Galerie du Passage i Paris, har møbleret sit omhyggeligt kuraterede hjem med en strålende blanding af stammekunst, Wiener Werkstätte mesterværker og design fra 1930'erne. Smykkedesigner Lorenz Bäumer egne indvendige kreationer supplerer de resolut moderne stykker af moderne mestre som Ingo Maurer, Ettore Sottsass og Verner Panton i sin lyse, konstant udviklende lejlighed. Modedesigner Gilles Dufours eklektiske samlinger inkluderer historiske malerier fra det nittende århundrede, klassiske skulpturer og Christian Bérard-tegninger, der vises sammen med et menagerie af skulpturer af Claude og François-Xavier Lalanne.

Disse private boliger, hver skabt af en verdensklasse med et kræsne øje, byder på en rig palet med inspirerede ideer til hjemmet.


Hardcover
Mål:
25 x 32 cm
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil