New Mags William Morris

Før DKK 499,00
DKK 444,11
SparDKK 54,89
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Varenummer:TH1220 New Mags William Morris
New Mags William Morris

William Morris' interesser var vidtspændende: han var en digter, forfatter, politisk og social aktivist, konservator og forretningsmand, såvel som en genial og original designer og producent. Denne bog udforsker balancen mellem Morris' forskellige aktivitets- og indflydelsessfærer, placerer hans kunst i sammenhæng med sin tid og udforsker hans igangværende og vidtrækkende arv.

En pioner inden for Arts & Crafts Movement, William Morris (1834-1896) er en af ​​de mest indflydelsesrige designere nogensinde. Morris vendte strømmen af ​​det victorianske England mod en stadig mere industrialiseret fremstillingsproces i retning af en genopdaget respekt for producentens dygtighed. Hele Morris' tilgang vækker stadig genklang i dag, og hans designs er populære og meget beundrede.

Udgivet for at markere 125-året for Morris’ død, denne bog indeholder bidrag fra en bred vifte af Morris-eksperter med kapitler om maleri, kirkeudsmykning og farvet glas, indretning, møbler, fliser og service, tapet, tekstiler, kalligrafi og udgivelse. Yderligere materialer inkluderer en kontekstualiseret kronologi af Morris' liv og en liste over offentlige samlinger rundt om i verden, hvor eksempler på Morris' arbejde kan ses i dag. Denne undersøgelse er en omfattende, fuldt illustreret udforskning af en stor tænker og kunstner, og vigtig læsning for alle, der er interesseret i designhistorien.

Mål: 24.5 × 4 × 29 cm
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil