Normann Copenhagen Herit Spisebordsstol Med Armlæn Røget Eg

Før DKK 4.049,00
DKK 3.198,71
SparDKK 850,29
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Varenummer:Normann Copenhagen Herit Chair Med Armlæn Røget Eg

Moderne og stilren skalstol fra det danske Normann Copenhagen.

Den smukke spisebordsstol, Herit, fra Simon Legalds stoleserie sammenfatter arven fra de danske designtraditioner med innovative produktionsmetoder og tidløse silhuetter på fornemste vis. Det enkle og ærlige formsprog, som kendetegner dansk møbelhistorie, står som klar referenceramme for en kollektion omgærdet af nostalgi. Stolen afspejler en kærlighed til klassisk dansk møbelhåndværk med et ønske om at designe en holdbar stol til alsidigt brug.
Med Herit-stolen mødes det smukke egetræ med det stærke plast i taktfuld synergi, hvilket giver et slidstærkt, vedligeholdelsesvenligt design. Stolens kurvede former er kreeret, så de følger kroppen og yder den rette støtte og komfort. De smukke former og vinkler er en skønhed for øjet såvel som for kroppen.
Plastikdelene er støbt med en kerne af skum. Denne innovative teknik gør det muligt at lave stor variation i tykkelsen, der skaber den bedste siddekomfort og konstruerer designets kurvede linjer. Benene er lavet af solid træ.

Stolen er skabt til det moderne liv, hvad end det er til hjemmet, kontorbygningen eller caféer. Brug stolen til at samle familien rundt om spisebordet eller som ekstra siddeplads i dit hjem.

Stolen fås i forskellige varianter. Vælg mellem farverne hvid, sort, grå, sand, støvet grøn og læder. Vælg mellem stel i eg eller røget eg samt med eller uden armlæn. De mange varianter giver dig mulighed for at vælge din personlige favorit eller kombinere dem med hinanden. Stolen kommer samlet til dig.

Du kan rengøre stolen med en fugtig klud.

Materiale:
Skal: Plastik
Ben: Røget eg

Mål:
Højde: 81,5 cm.
Bredde: 60 cm.
Dybde: 51 cm.
Siddehøjde: 45 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil