Nuura Anoli 1 Lampe Opal Small

Før DKK 2.999,00
DKK 2.219,26
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:2013003 Nuura Anoli 1 Small Nordic Gold Opal White
Anoli 1 lampe small i opal fra det nye danske designerbrand, Nuura.

Det danske designerbrand, Nuura, er grundlagt på baggrund af tankerne omkring æstetisk og eksklusiv kvalitetsbelysning, der skal afspejle glæden, som findes i den nordiske natur. Nuura byder på utroligt smukke kollektioner af belysning, der beriger rummene i dit hjem og fuldender indretningen. Med målet om at skabe enestående belysning ud af omhyggeligt udvalgte materialer af højeste kvalitet, kombinerer Nuura delikat design med moderne teknologi. Nuura betyder lys og ære, og brandet er skabt ud fra inspirationen omkring det nordiske lys og ønsket om, at kollektionerne vil sprede liv og glæde i ethvert hjem. Samlingerne indebærer Miira, Liila, Anoli og Blossi. Udforsk de fantastiske kollektioner og muligheder skabt til ethvert designerhjem.  

Essensen af den sofistikerede Anoli-serie er elegante dråber og en gylden varme. Stille dråber på en regnvejrsdag og det unikke nordiske lys kombineres på den mest elegante måde. Anoli-samlingen er lavet af metal og  i blankt opalhvidt mundblæst glas. Anoli er designet af den belønnede designer, Sofie Refer.

Du kan selv hænge lamperne i den højde, du ønsker. Det giver en masse muligheder for at skabe dit personlige udtryk i din bolig.

I Anoli-serien finder du Anoli 1 i small og medium,  Anoli 3, Anoli 6 og Anoli 13 i Nordic Gold/Gold. Fatningen er E14, og pærer er ikke inkluderet.

Materialer:
Lampeskærm: Glas
Fatning: Metal

Mål:
Lampe:
Diameter: 16 cm.
Længde: 31,5 cm.
Ledning: 250 cm.

Loftplade:
Diameter: 12 cm.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil