Køb dine julegaver allerede nu - vi bytter t.o.m 1. Februar 2022 🎅 🎁

Nuura Anoli 6 Lampe Nordic Gold/Gold

Før DKK 17.599,00
DKK 13.991,21
SparDKK 3.607,80
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:2011003 Nuura Anoli 6 Nordic Gold/Gold

Anoli 6 lampe i Nordic Gold/Gold fra det nye danske designerbrand, Nuura.

Det danske designerbrand, Nuura, er grundlagt på baggrund af tankerne omkring æstetisk og eksklusiv kvalitetsbelysning, der skal afspejle glæden, som findes i den nordiske natur. Nuura byder på utroligt smukke kollektioner af belysning, der beriger rummene i dit hjem og fuldender indretningen. Med målet om at skabe enestående belysning ud af omhyggeligt udvalgte materialer af højeste kvalitet, kombinerer Nuura delikat design med moderne teknologi. Nuura betyder lys og ære, og brandet er skabt ud fra inspirationen omkring det nordiske lys og ønsket om, at kollektionerne vil sprede liv og glæde i ethvert hjem. Samlingerne indebærer Miira, Liila, Anoli og Blossi. Udforsk de fantastiske kollektioner og muligheder skabt til ethvert designerhjem.  

Essensen af den sofistikerede Anoli-serie er elegante dråber og en gylden varme. Stille dråber på en regnvejrsdag og det unikke nordiske lys kombineres på den mest elegante måde. Anoli-samlingen er lavet af metal og mundblæst glas, som er håndmalet i en delikat, gylden farve. Anoli er designet af den belønnede designer, Sofie Refer.
Du kan selv hænge lamperne i den højde, du ønsker. Det giver en masse muligheder for at skabe dit personlige udtryk i din bolig.

I Anoli-serien finder du Anoli 1 i small og medium,  Anoli 3, Anoli 6 og Anoli 13 i Nordic Gold/Gold. Fatningen er E14, og pærer er ikke inkluderet.

Materialer:
Lampeskærm: Glas
Fatning: Metal

Mål:
Lampe:
Diameter: 34 cm.
Længde: Max. 250 cm.
Ledning: 250 cm.

Loftplade:
Diameter: 34 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil