Hurtig levering 1-2 hverdage // Fri fragt over kr. 499 // Forlænget retur t.o.m. 31. Januar 2021🎅🎁

Nuura Apiales 18 Ceiling Satin Sort

Før DKK 12.999,00
DKK 10.399,20
SparDKK 2.599,80
Levering: 2 uger
Flot Nuura Apiales 9 Ceiling Satin Sort

Det danske designerbrand, Nuura, er grundlagt på baggrund af tankerne omkring æstetisk og eksklusiv kvalitetsbelysning, der skal afspejle glæden, som findes i den nordiske natur. Nuura byder på utroligt smukke kollektioner af belysning, der beriger rummene i dit hjem og fuldender indretningen. Med målet om at skabe enestående belysning ud af omhyggeligt udvalgte materialer af højeste kvalitet, kombinerer Nuura delikat design med moderne teknologi. Nuura betyder lys og ære, og brandet er skabt ud fra inspirationen omkring det nordiske lys og ønsket om, at kollektionerne vil sprede liv og glæde i ethvert hjem.  

Apiales kollektionen er designet af Sofie Refer, der har været inspireret af blomster til designet af en række smukke lysekroner. Apiales 9 ceiling består af ni mundblæste glaskupler, der er placeret på elegante rør, hvilket tager sig ud som blomsterstilke, hvorfra lyset spredes med ynde og sanselighed. Apiales 9 monteres direkte i loftet og har en lav højde på 40 cm. Dette muliggør nu at lysekronen kan hænge i rum med lav lofthøjde eller gennemgangsrum.

Apiales kollektionen består af lysekroner med 9 eller 18 mundblæste glaskupler, og kan vælges i gylden Brushed Brass finish eller den fløjlsbløde Satin Black. Fatning er G9, og pærer er ikke inkluderet.

Farve:
Satin sort og opal hvid

Materialer:
Lampeskærm: Glas
Fatning: Metal

Mål:
Lampe:
Diameter: 59,5 cm x 39,9 cm


Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil