Nuura Apiales 18 Messing Guld

Før DKK 27.999,00
DKK 22.399,20
SparDKK 5.599,80
Forudbestilling - Du bliver kontaktet vedr. leveringstid
Flot Nuura Apiales 18 Børstet messing Guld

Det danske designerbrand, Nuura, er grundlagt på baggrund af tankerne omkring æstetisk og eksklusiv kvalitetsbelysning, der skal afspejle glæden, som findes i den nordiske natur. Nuura byder på utroligt smukke kollektioner af belysning, der beriger rummene i dit hjem og fuldender indretningen. Med målet om at skabe enestående belysning ud af omhyggeligt udvalgte materialer af højeste kvalitet, kombinerer Nuura delikat design med moderne teknologi. Nuura betyder lys og ære, og brandet er skabt ud fra inspirationen omkring det nordiske lys og ønsket om, at kollektionerne vil sprede liv og glæde i ethvert hjem.  

Apiales kollektionen er designet af Sofie Refer, der har været inspireret af blomster til designet af en række smukke lysekroner. Apiales 18 består af atten mundblæste glaskupler, der er placeret på elegante rør, hvilket tager sig ud som blomsterstilke, hvorfra lyset spredes med ynde og sanselighed. Apiales 18 har en diameter på 90 cm, hvilket gør, den til den perspekte centerpieve i foyeren, den store sture eller ved det store spisebord.

Apiales kollektionen består af lysekroner med 9 eller 18 mundblæste glaskupler, og kan vælges i gylden Brushed Brass finish eller den fløjlsbløde Satin Black. Fatning er G9, og pærer er ikke inkluderet.

Farve:
Børstet messing og opal glas

Materialer:
Lampeskærm: Glas
Fatning: Metal

Mål:
Lampe:
Diameter: 89 cm x 48 cm

Baldakin: Diameter: 14,5 cm

Ledning: 400 cm.

Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil