Nuura Apiales 9 Messing Guld

Før DKK 14.999,00
DKK 11.099,26
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:2051001 Nuura APIALES 9 Brusted Brass Guld
Flot Nuura Apiales 9 Børstet messing Guld

Det danske designerbrand, Nuura, er grundlagt på baggrund af tankerne omkring æstetisk og eksklusiv kvalitetsbelysning, der skal afspejle glæden, som findes i den nordiske natur. Nuura byder på utroligt smukke kollektioner af belysning, der beriger rummene i dit hjem og fuldender indretningen. Med målet om at skabe enestående belysning ud af omhyggeligt udvalgte materialer af højeste kvalitet, kombinerer Nuura delikat design med moderne teknologi. Nuura betyder lys og ære, og brandet er skabt ud fra inspirationen omkring det nordiske lys og ønsket om, at kollektionerne vil sprede liv og glæde i ethvert hjem.  

Apiales kollektionen er designet af Sofie Refer, der har været inspireret af blomster til designet af en række smukke lysekroner. Apiales 9 består af ni mundblæste glaskupler, der er placeret på elegante rør, hvilket tager sig ud som blomsterstilke, hvorfra lyset spredes med ynde og sanselighed. Apiales 9 har en diameter på 60 cm, hvilket gør, at den passer perfekt over spisebordet, i soveværelset eller hallen.

Apiales kollektionen består af lysekroner med 9 eller 18 mundblæste glaskupler, og kan vælges i gylden Brushed Brass finish eller den fløjlsbløde Satin Black. Fatning er G9, og pærer er ikke inkluderet.

Farve:
Børstet messing og opal glas

Materialer:
Lampeskærm: Glas
Fatning: Metal

Mål:
Lampe:
Diameter: 59,5 cm.
Længde: 39 cm.  

Baldakin: Diameter 14,5 cm

Ledning: 400 cm.

Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil