Nuura Apiales 9 Pendel Børstet Messing Opal Hvid

Før DKK 14.999,00
DKK 11.699,22
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:2051002 Nuura Apiales 9 Lamp Brushed Brass/Opal White
Apiales pendel i børstet messing fra det danske designerbrand Nuura

Det danske designerbrand, Nuura, er grundlagt på baggrund af tankerne omkring æstetisk og eksklusiv kvalitetsbelysning, som skal afspejle glæden, der findes i den nordiske natur. Nuura byder på utroligt smukke kollektioner af belysning, der beriger rummene i dit hjem og fuldender indretningen. Med målet om at skabe enestående belysning ud af omhyggeligt udvalgte materialer af højeste kvalitet, kombinerer Nuura delikat design med moderne teknologi. Nuura betyder lys og ære, og brandet er skabt ud fra inspirationen omkring det nordiske lys og ønsket om, at kollektionerne vil sprede liv og glæde i ethvert hjem.

Apiales kollektionen er skabt af Sofie Reder med inspiration hentet fra naturens blomster. Apiales fås med enten 9 eller 18 mundblæste glober af glas i børstet messing og satin sort. Armen på lampen forestiller en blomsterstilk, hvorfra lyset spredes på en yndefuld og elegant måde.

Apiales vil være utrolig smuk i alle hjemmets rum. Lad f.eks. pendlen hænge hen over spisebordet for at skabe et behageligt lys med et eksklusivt look. Lampen vil også tage sig rigtig fint ud i entréen med højt til loftet, der vil kaste et dejligt lys ud i hele rummet.

Apiales fås i 9 og 18 med enten børstet messing overflade eller satin sort. Lampen har G9 fatning og pærer er ikke inkluderet.

Materialer:
Lampen er fremstillet i glas og metal.

Mål:
Diameter: 59,5 x 39 cm.
Loftplade: 14,5 cm.
Ledning: 4 m.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil