Køb dine julegaver allerede nu - vi bytter t.o.m 1. Februar 2022 🎅 🎁

Nuura Blossi Bordlampe Sort

Før DKK 4.999,00
DKK 3.974,21
SparDKK 1.024,80
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:2028002 Nuura Blossi Bordlampe Sort
Blossi bordlampe I sort fra Nuura.

Det danske designerbrand, Nuura, er grundlagt på baggrund af tankerne omkring æstetisk og eksklusiv kvalitetsbelysning, der skal afspejle glæden, som findes i den nordiske natur. Nuura byder på utroligt smukke kollektioner af belysning, der beriger rummene i dit hjem og fuldender indretningen. Med målet om at skabe enestående belysning ud af omhyggeligt udvalgte materialer af højeste kvalitet, kombinerer Nuura delikat design med moderne teknologi.

Nuura betyder lys og ære, og brandet er skabt ud fra inspirationen omkring det nordiske lys og ønsket om, at kollektionerne vil sprede liv og glæde i ethvert hjem. Samlingerne indebærer Miira, Liila, Anoli og Blossi. Udforsk de fantastiske kollektioner og muligheder skabt til ethvert designerhjem.  

Med inspiration hentet i det gyldne lys i det nordiske efterår, er Blossi designet til at give et blødt og følsomt lys. Smukt afrundede glaslampeskærme giver Blossi-samlingen et nordisk touch og afslutter designet. Samlingen spænder fra en lamper til loft, væg, bord og gulv. Formet i kvalitetshåndværk med State Of The Art LED-tekonologi og med en enkelt, tidløst design er Blossi-serien en perfekt lampesamling til dit hjem. Kollektionen er designet af den belønnede designer, Sofie Refer.

Materialer:
Lampeskærm: Glas
Fatning: Metal

Mål:
Diameter: 23 cm.
Længde: 44 cm.
Ledning: 200 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil