Nuura Blossi Gulvlampe Nordic Sort Ø 29 cm

Før DKK 6.999,00
DKK 5.179,26
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:2027005 Nuura Blossi Floor Black
Blossi gulvlampe i Nordic sort fra det nye danske designerbrand, Nuura.

Det danske designerbrand, Nuura, er grundlagt på baggrund af tankerne omkring æstetisk og eksklusiv kvalitetsbelysning, der skal afspejle glæden, som findes i den nordiske natur. Nuura byder på utroligt smukke kollektioner af belysning, der beriger rummene i dit hjem og fuldender indretningen. Med målet om at skabe enestående belysning ud af omhyggeligt udvalgte materialer af højeste kvalitet, kombinerer Nuura delikat design med moderne teknologi. Nuura betyder lys og ære, og brandet er skabt ud fra inspirationen omkring det nordiske lys og ønsket om, at kollektionerne vil sprede liv og glæde i ethvert hjem. Samlingerne indebærer Miira, Liila, Anoli, Apiales og Blossi. Udforsk de fantastiske kollektioner og muligheder skabt til ethvert designerhjem.  

Med inspiration hentet i det gyldne lys i det nordiske efterår, er Blossi designet til at give et blødt og følsomt lys. Smukt afrundede glaslampeskærme giver Blossi-samlingen et nordisk touch og afslutter designet. Samlingen spænder fra en lamper til loft, væg, bord og gulv. Formet i kvalitetshåndværk med State Of The Art LED-tekonologi og med en enkelt, tidløst design er Blossi-serien en perfekt lampesamling til dit hjem. Kollektionen er designet af den belønnede designer, Sofie Refer.

I Blossi-serien finder du Blossi bordlampe, Blossi gulvlampe, Blossi 8 loftlampe, Blossi 1 samt Blossi 1 væglampe. Lampen har integreret LED-lys.

Materialer:
Lampeskærm: Glas
Fatning: Metal

Mål:
Diameter: 29 cm.
Længde: 120 cm.
Ledning: 200 cm.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil