Nuura Liila 1 Væg- og loftlampe Medium Nordic Gold/Opal Hvid

Før DKK 1.999,00
DKK 1.479,26
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Varenummer:2046002 Nuura Liila 1, Medium Nordic gold/opal white

Liila 1 væglampe i Nordic Gold/Opal Hvid fra det nye danske designerbrand, Nuura.

Det danske designerbrand, Nuura, er grundlagt på baggrund af tankerne omkring æstetisk og eksklusiv kvalitetsbelysning, der skal afspejle glæden, som findes i den nordiske natur. Nuura byder på utroligt smukke kollektioner af belysning, der beriger rummene i dit hjem og fuldender indretningen. Med målet om at skabe enestående belysning ud af omhyggeligt udvalgte materialer af højeste kvalitet, kombinerer Nuura delikat design med moderne teknologi. Nuura betyder lys og ære, og brandet er skabt ud fra inspirationen omkring det nordiske lys og ønsket om, at kollektionerne vil sprede liv og glæde i ethvert hjem. Samlingerne indebærer Miira, Liila, Anoli og Blossi. Udforsk de fantastiske kollektioner og muligheder skabt til ethvert designerhjem.  

Liila-samlingen har en legende tilgang til lys, og hvordan vægbelysning normalt opfattes. Liila udgør en skulptur til væggen, hvorfra den spreder en ekstravagant atmosfære gennem det mundblæste glas. Mens Optic Clear skaber interessante refleksioner, fuldender Opal Hvid glasset det minimale, nordiske udseende. Liila er designet af den belønnede designer, Sofie Refer.
Væglampen kan også sagtens bruges som loftlampe i ethvert rum.

I Liila-serien finder du Liila 1 i Nordic Gold/Optic Clear og Nordic Gold/Opal Hvid. Fatningen er G9, og pære er ikke inkluderet.

Materialer:
Lampeskærm: Glas
Fatning: Metal

Mål:
Diameter: 16,5 cm.
Dybde: 17 cm.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil