Køb dine julegaver allerede nu - vi bytter t.o.m 1. Februar 2022 🎅 🎁

Nuura Miira 1 Lampe Rock Grey/Opal Hvid

Før DKK 2.499,00
DKK 1.986,71
SparDKK 512,30
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:2033002 Nuura Miira 1 Rock Grey / Opal White

Miira 1 lampe i Rock Grey/Opal Hvid fra det nye danske designerbrand, Nuura.

Det danske designerbrand, Nuura, er grundlagt på baggrund af tankerne omkring æstetisk og eksklusiv kvalitetsbelysning, der skal afspejle glæden, som findes i den nordiske natur. Nuura byder på utroligt smukke kollektioner af belysning, der beriger rummene i dit hjem og fuldender indretningen. Med målet om at skabe enestående belysning ud af omhyggeligt udvalgte materialer af højeste kvalitet, kombinerer Nuura delikat design med moderne teknologi. Nuura betyder lys og ære, og brandet er skabt ud fra inspirationen omkring det nordiske lys og ønsket om, at kollektionerne vil sprede liv og glæde i ethvert hjem. Samlingerne indebærer Miira, Liila, Anoli og Blossi. Udforsk de fantastiske kollektioner og muligheder skabt til ethvert designerhjem.  

Den unikke og nordiske kollektion, Miira, er en serie af lamper i et simpelt og tidløst design, der omfatter nordisk elegance og funktion. Det smukke mundblæste glas og stilfulde forarbejdede metal giver balance i designet og tilfører dybde. Det optiske klare glas med det unikt prægede mønster giver et legende lys og spreder en skøn atmosfære til det rum, lampen er placeret i. Lamperne supplerer hinanden og hver enkelt skaber en unik, nordisk følelse.  Miira kollektionen er designet med lysekronen i centrum og består af en komplet serie af lamper. Lampen kan bruges overalt fra private hjem til store eksklusive indretninger. Miira betyder smuk vision og er designet af den danske lysdesigner, Sofie Refer.

I Miira-serien finder du Miira 1, Miira 4, Miira bordlampe, Miira 6 pendel, Miira 13 pendel samt Miira Wall - alle modeller fås i både Opal Hvid og Optic Clear. Fatning er G9, og pærer er ikke inkluderet.

Materialer:
Lampeskærm: Glas
Fatning: Metal

Mål:
Lampe:
Diameter: 14 cm.
Længde: 34,5 cm.  
Ledning: 250 cm.

Loftplade:
Diameter: 12 cm
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil