Nuura Miira 8 Circular Mørk Bronze Opal

Før DKK 25.999,00
DKK 19.499,25
SparDKK 6.499,75
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:2032012 Nuura MIIRA 8 CIRCULAR Dark Bronze (Opal)
Smuk Miira 8 Circular i mørk bronze fra Nuura

Det danske designerbrand, Nuura, er grundlagt på baggrund af tankerne omkring æstetisk og eksklusiv kvalitetsbelysning, der skal afspejle glæden, som findes i den nordiske natur. Nuura byder på utroligt smukke kollektioner af belysning, der beriger rummene i dit hjem og fuldender indretningen. Med målet om at skabe enestående belysning ud af omhyggeligt udvalgte materialer af højeste kvalitet, kombinerer Nuura delikat design med moderne teknologi. Nuura betyder lys og ære, og brandet er skabt ud fra inspirationen omkring det nordiske lys og ønsket om, at kollektionerne vil sprede liv og glæde i ethvert hjem.  

Miira kollektionen er designet af Sofie Refer. Miira lysekronen består af en pulverlakeret metalring i en mørk bronze-farve, hvorfra mundblæste glaskupler i opalhvidt glas spreder et smukt lys. Miira 8 har et klassisk udtryk og er designet til at hænge lavt eller højt fra loftet, alt efter hvordan den justeres med det specifikke wiresystem.

Miira 8 Circular's otte mundblæste glaskupler har en diameter på 100 cm, der gør den velegnet over det store spisebord eller som en indbydende belysning i den rummelige hall. Pære G9 er ikke inkluderet.

Farve:
Sortmørk bronze og opal hvid

Materialer:
Lampeskærm: Glas
Fatning: Metal

Mål:
Lampe: Diameter 100 cm x 20 cm
Baldakin: Diameter 14,8 x 5 cm

Kabellængde: 250 m
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil