Nuura

Find nyheder fra danske Nuura her. Oplys din bolig med fantastiske kollektioner af lamper fra Nuura. Bliv fristet af de utroligt smukke Blossi lamper, der er designet til at give et blødt lys med et nordisk touch. De skønne lamper vil sprede liv og glæde i ethvert designerhjem.
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
  1. (6) varer
Pris chevron-down
Sortering switch-vertical
  • Nyeste
  • Pris lav-høj
  • Pris høj-lav
  • Højeste besparelse
  • Produktnavn

6 varer

6 varer

Nuura T25 LED Pære
Spar 50%
Tilbudspris DKK 79,00 Normalpris DKK 159,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

Nuura Miira Wall Outdoor, dark bronze / optic clear
Spar 35%
Tilbudspris DKK 1.949,00 Normalpris DKK 2.999,00

Udsolgt

Nuura Miira Bordlampe Messing Optic
Spar 40%
Tilbudspris DKK 1.679,00 Normalpris DKK 2.799,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

Nuura G9 LED Pære 4 W
Spar 50%
Tilbudspris DKK 79,00 Normalpris DKK 159,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

Nuura Apiales 1 Large satin black opal
Spar 40%
Tilbudspris DKK 1.079,00 Normalpris DKK 1.799,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

Nuura Anoli 1 Lampe Opal Small
Spar 40%
Tilbudspris DKK 1.979,00 Normalpris DKK 3.299,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

6 varer

Det danske designerbrand, Nuura, er grundlagt på baggrund af tankerne omkring æstetisk og eksklusiv kvalitetsbelysning, der skal afspejle glæden, som findes i den nordiske natur. Nuura byder på utroligt smukke kollektioner af belysning, der beriger rummene i dit hjem og fuldender indretningen. Med målet om at skabe enestående belysning ud af omhyggeligt udvalgte materialer af højeste kvalitet, kombinerer Nuura delikat design med moderne teknologi. Nuura betyder lys og ære, og brandet er skabt ud fra inspirationen omkring det nordiske lys og ønsket om, at kollektionerne vil sprede liv og glæde i ethvert hjem. Samlingerne indebærer Miira, Liila, Anoli og Blossi. Udforsk de fantastiske kollektioner og muligheder skabt til ethvert designerhjem.

Miira kollektionen

Den unikke og nordiske kollektion, Miira, er en serie af lamper i et simpelt og tidløst design, der omfatter nordisk elegance og funktion. Det smukke mundblæste glas og stilfulde forarbejdede metal giver balance i designet og tilfører dybde. Det optiske klare glas med det unikt prægede mønster giver et legende lys og spreder en skøn atmosfære til det rum, lampen er placeret i. Lamperne supplerer hinanden og hver enkelt skaber en unik, nordisk følelse. Miira kollektionen er designet med lysekronen i centrum og består af en komplet serie af lamper. Lampen kan bruges overalt fra private hjem til store eksklusive indretninger. Miira betyder smuk vision og er designet af den danske lysdesigner, Sofie Refer.

Blossi kollektionen

Med inspiration hentet i det gyldne lys i det nordiske efterår, er Blossi designet til at give et blødt og følsomt lys. Smukt afrundede glaslampeskærme giver Blossi-samlingen et nordisk touch og afslutter designet. Samlingen spænder fra en lamper til loft, væg, bord og gulv. Formet i kvalitetshåndværk med State Of The Art LED-tekonologi og med en enkelt, tidløst design er Blossi-serien en perfekt lampesamling til dit hjem.

Anoli kollektionen

Essensen af den sofistikerede Anoli-serie er elegante dråber og en gylden varme. Stille dråber på en regnvejrsdag og det unikke nordiske lys kombineres på den mest elegante måde. Anoli-samlingen er lavet af metal og mundblæst glas, som er håndmalet i en delikat, gylden farve.

Liila kollektionen

Liila-samlingen har en legende tilgang til lys, og hvordan vægbelysning normalt opfattes. Liila udgør en skulptur til væggen, hvorfra den spreder en ekstravagant atmosfære gennem det mundblæste glas. Mens Optic Clear skaber interessante refleksioner, fuldender Opal Hvid glasset det minimale, nordiske udseende. Alle kollektioner er designet af den belønnede designer, Sofie Refer.