Nuura

Find nyheder fra danske Nuura her. Oplys din bolig med fantastiske kollektioner af lamper fra Nuura. Bliv fristet af de utroligt smukke Blossi lamper, der er designet til at give et blødt lys med et nordisk touch. De skønne lamper vil sprede liv og glæde i ethvert designerhjem.
Nuura Miira 13 Brass Opal Stor
Før DKK 54.999,00
Levering: 3-8 hverdage
Nuura Miira 13 Optic Stor
Før DKK 49.999,00
Levering: 2 uger
Nuura Miira 6 Brass Opal Stor
Før DKK 19.999,00
Levering: 3-8 hverdage
Nuura Miira 6 Optic Stor
Før DKK 18.749,00
Levering: 2 uger
Nuura Miira 3 Optic Stor
Før DKK 9.499,00
Levering: 2 uger
Nuura Miira 3 Brass Optic
Før DKK 8.499,00
Levering: 3-8 hverdage
Nuura Miira 3 Brass Opal
Før DKK 8.499,00
Levering: 3-8 hverdage
Nuura Miira 3 Optic
Før DKK 7.299,00
Levering: 3-8 hverdage
Nuura Miira 3 Opal
Før DKK 7.299,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Nuura Apiales 9 Satin Sort/ Røget Sort
Forventes på lager omkring d.26/3
Før DKK 13.999,00
Forudbestilling
Nuura Apiales 9 Messing Guld
Før DKK 13.999,00
Levering: 2 uger
Nuura Blossi Bordlampe Sort
Før DKK 4.599,00
Levering: 3-8 hverdage
Nuura Miira 4 Brass Opal
Før DKK 6.999,00
Levering: 3-8 hverdage
Nuura Miira 4 Brass Optic
Før DKK 6.999,00
Levering: 3-8 hverdage
Nuura Miira 1 Large Brass
Før DKK 3.299,00
Levering: 3-8 hverdage

Mere om Nuura

Det danske designerbrand, Nuura, er grundlagt på baggrund af tankerne omkring æstetisk og eksklusiv kvalitetsbelysning, der skal afspejle glæden, som findes i den nordiske natur. Nuura byder på utroligt smukke kollektioner af belysning, der beriger rummene i dit hjem og fuldender indretningen. Med målet om at skabe enestående belysning ud af omhyggeligt udvalgte materialer af højeste kvalitet, kombinerer Nuura delikat design med moderne teknologi.
Nuura betyder lys og ære, og brandet er skabt ud fra inspirationen omkring det nordiske lys og ønsket om, at kollektionerne vil sprede liv og glæde i ethvert hjem. Samlingerne indebærer Miira, Liila, Anoli og Blossi. Udforsk de fantastiske kollektioner og muligheder skabt til ethvert designerhjem.  

Miira kollektionen

Den unikke og nordiske kollektion, Miira, er en serie af lamper i et simpelt og tidløst design, der omfatter nordisk elegance og funktion. Det smukke mundblæste glas og stilfulde forarbejdede metal giver balance i designet og tilfører dybde. Det optiske klare glas med det unikt prægede mønster giver et legende lys og spreder en skøn atmosfære til det rum, lampen er placeret i.
Lamperne supplerer hinanden og hver enkelt skaber en unik, nordisk følelse.  Miira kollektionen er designet med lysekronen i centrum og består af en komplet serie af lamper. Lampen kan bruges overalt fra private hjem til store eksklusive indretninger. Miira betyder smuk vision og er designet af den danske lysdesigner, Sofie Refer.

Blossi kollektionen

Med inspiration hentet i det gyldne lys i det nordiske efterår, er Blossi designet til at give et blødt og følsomt lys. Smukt afrundede glaslampeskærme giver Blossi-samlingen et nordisk touch og afslutter designet. Samlingen spænder fra en lamper til loft, væg, bord og gulv. Formet i kvalitetshåndværk med State Of The Art LED-tekonologi og med en enkelt, tidløst design er Blossi-serien en perfekt lampesamling til dit hjem.

Anoli kollektionen

Essensen af den sofistikerede Anoli-serie er elegante dråber og en gylden varme. Stille dråber på en regnvejrsdag og det unikke nordiske lys kombineres på den mest elegante måde. Anoli-samlingen er lavet af metal og mundblæst glas, som er håndmalet i en delikat, gylden farve.

Liila kollektionen

Liila-samlingen har en legende tilgang til lys, og hvordan vægbelysning normalt opfattes. Liila udgør en skulptur til væggen, hvorfra den spreder en ekstravagant atmosfære gennem det mundblæste glas. Mens Optic Clear skaber interessante refleksioner, fuldender Opal Hvid glasset det minimale, nordiske udseende.

Alle kollektioner er designet af den belønnede designer, Sofie Refer.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil