&tradition Fly Chair SC1, Karakorum 003/Smoked Oiled Oak

Før DKK 21.995,00
DKK 17.495,00
Varenummer:65113016 &tradition Fly Chair SC1, Karakorum 003/Smoked Oiled Oak

&tradition Fly Chair SC1, Karakorum 003/Smoked Oiled Oak

Lækker loungestol fra Fly-serien af Space København for &tradition.

Fly-serien af Space København er en lounge-samling bestående af sofaer, lænestole, borde og puffer. Fly er en serie, der giver dig den optimale mulighed for at sidde, ligge, hvile og slappe af i dit møbel. I modsætning til mange andre sofaer og lænestole i skandinavisk designhistorik pålægger Fly ikke nogen særlig kropsholdning på brugeren.
Fly Lounge serien blev skabt med den ultimative komfort i tankerne. De dejlige løse puder kan arrangeres, så de passer til dine personlige præferencer. Designet henvender sig til en nordisk æstetik med sit tremme ryglæn, den håndlavede massive egetræsramme og de organisk formede elementer. Ideen om at kombinere komfort og moderne design, hvilket omfatter klassiske træbearbejdningsteknikker, giver denne loungestol en graciøs karakter, der kun bliver smukkere med tiden.

Brug den fine loungestol i sofa-området, hvor du har brug for en komfortabel og yderst lækker siddeplads, som er lige til at slænge sig på. Stil stolen sammen med en puf eller sofa fra Fly-serien og skab et sammenhængende og atmosfærisk udtryk.

Mål:
Højde: 70 cm.
Bredde: 87 cm.
Dybde: 80 cm.
Siddehøjde: 40 cm.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil