&tradition Fly Chair SC1 Loungestol Smoked/Velvet Twilight

Før DKK 17.995,00
DKK 14.059,00
Levering: 2 uger
Varenummer:65113014 &tradition Fly Chair SC1 Smoked Velvet 10 Twilight blue

Smuk loungestol fra Fly-serien af Space København for &tradition.

Fly-serien af Space København er en lounge-samling bestående af sofaer, lænestole, borde og puffer. Fly er en serie, der giver dig den optimale mulighed for at sidde, ligge, hvile og slappe af i dit møbel. I modsætning til mange andre sofaer og lænestole i skandinavisk designhistorik pålægger Fly ikke nogen særlig kropsholdning på brugeren. Selve sædet er optimeret for at få den bedste komfort med løse puder til ryggen, der kan arrangeres efter dine behov. Fly-serien overholder traditionen i andre henseender; Sofaen og lænestolens ramme og tremme-ryglæn fremstillet i massivt eg, behandlet med hvidpigmenteret eller røget olie. Det er den type materiale og behandling, der ælder med sand nåde og ynde, og som kun bliver mere smuk at se på med tiden.
Space Copenhagen samler meget af deres inspiration fra rejser i udlandet ofte i form af omgivelserne og atmosfæren. Et eksempel kan være noget så enkelt som en bestemt mur i SoHo, New Yorks gader, hvor det nødstedte look finder vej ind i Space Københavns fantasi.

Brug den smukke loungestol i sofa-området, hvor du har brug for en komfortabel og yderst lækker siddeplads, som er lige til at slænge sig på. Stil stolen sammen med en puf eller sofa fra Fly-serien og skab et sammenhængende og atmosfærisk udtryk.

Se også det store udvalg fra Fly-serien af sofaer, borde og puffer.

Alle anvendte skum, fibre og tekstiler (undtagen møbelstof eller læder) overholder standarderne.

Materialer:
Ramme og bund: Røget egetræ
Puder: CMHR skum, fjer og stofbeklædning.

Mål:
Højde: 70 cm.
Bredde: 87 cm.
Dybde: 80 cm.
Siddehøjde: 40 cm.

NB!!! Farven ses tydeligt på det det billedet med farven-
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil