&tradition Fly SC9 Puf White/Hot Madison 094

Før DKK 9.495,00
DKK 7.399,00
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:65143001 &tradition Fly Pouf SC9 White/Hot Madison 094

Fin og enkel puf fra Fly-serien af Space København for &tradition.

Fly-serien af Space København er en lounge-samling bestående af sofaer, lænestole, borde og puffer. Fly er en serie, der giver dig den optimale mulighed for at sidde, ligge, hvile og slappe af i dit møbel. I modsætning til mange andre sofaer og lænestole i skandinavisk designhistorik pålægger Fly ikke nogen særlig kropsholdning på brugeren. Selve sædet er optimeret for at få den bedste komfort med løse puder til ryggen, der kan arrangeres efter dine behov. Fly-serien overholder traditionen i andre henseender; Sofaen og lænestolens ramme og tremme-ryglæn fremstillet i massivt eg, behandlet med hvidpigmenteret eller røget olie. Det er den type materiale og behandling, der ælder med sand nåde og ynde, og som kun bliver mere smuk at se på med tiden.
Space Copenhagen samler meget af deres inspiration fra rejser i udlandet ofte i form af omgivelserne og atmosfæren. Et eksempel kan være noget så enkelt som en bestemt mur i SoHo, New Yorks gader, hvor det nødstedte look finder vej ind i Space Københavns fantasi.

Brug den smukke puf i stueområdet, hvor du har brug for at smække benene op eller måske brug for en ekstra siddeplads. Stil puffen sammen med en sofa eller loungestol  fra Fly-serien og skab et sammenhængende og atmosfærisk udtryk. Den kan også nemt stå alene.

Sofaen fås i farverne: Smoked/Hot Madison 093, Smoked/Harald 2 182 og White/Hot Madison 094.
Se også det store udvalg fra Fly-serien af lænestole, borde og sofaer.

Alle anvendte skum, fibre og tekstiler (undtagen møbelstof eller læder) overholder standarderne.

Materialer:
Ramme og bund: Egetræ
Puder: CMHR skum, fjer og stofbeklædning.

Mål:
Højde: 40 cm.
Bredde: 80 cm.
Dybde: 80 cm.
Siddehøjde: 40 cm.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil