&tradition Fly serien

&Tradition Fly-serien af Space København er en lounge-samling bestående af sofaer, lænestole, borde og puffer. &Tradition Fly er en serie, der giver dig den optimale mulighed for at sidde, ligge, hvile og slappe af i dit møbel. Her på siden har vi samlet forskellige møbler fra den populære serie, og du finder både Fly Chair og Fly Table i flere forskellige udgaver. En Fly sofa er både behagelig og smuk at se på og vil med garanti bringe både elegance og et hyggeligt touch ind i din indretning. Gå på opdagelse i &Tradition Fly, hvor komfort møder smukt design.
&tradition Fly Table SC5 Sofabord Røget Eg Honed Nero Marquina
Før DKK 13.995,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
&tradition Fly Chair SC10 Loungestol Smoked/Hot Madison 093
Før DKK 15.995,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Mere om &Tradition Fly

&Tradition Fly er skabt i et tidløs design, der bringer elegance, varme og hygge ind i enhver bolig. Fly serien er designet af Space Copenhagen - en dansk designduo, der består af Peter Bundgaard Rützou og Signe Bindslev Henriksen. Selvom duoen først blev etableret i 2005, har de på få år skabt ikoniske møbler, heriblandt Fly serien, lavet for &Tradition. Andtradition Fly er en serie af møbler tilegnet lounge og hyggeområdet i hjemmet. Serien rummer både skønne loungestole, lækre sofaer og loungeborde i forskellige størrelser. Vil du gerne bringe både dansk hygge og design ind i din bolig, er &Tradition Fly helt sikkert en serie møbler for dig. Gå på opdagelse i udvalget og forelsk dig blandt andet i &Tradition Fly Chair, der findes i flere stof beklædninger og forskellig behandlet egetræ.

&Tradition Fly Chair, Table, Sofa og Puf


Tag dit loungehjørne eller stue til et nyt niveau med de lækre Fly lounge møbler. Designet med den ultimative komfort i tankerne og smukt skandinavisk design, vil de passe godt i sommerhuset såvel som den primære bolig. &tradition Fly Chair er lavet med løse puder, så du selv kan omrokerer for din optimale komfort. På siden finder du både &Tradition Fly SC1 og SC10 - begge er de loungestole skabt med din siddekomfort for øje. Med smukt møbelstof i flere farver, og en ramme af egetræ, kan du være sikker på at få en stol, som du ikke blot sidder fantastisk i, men også er udsøgt at kigge på. Du kan også læne dig tilbage i en &Tradition Fly Sofa, der kan bruges i husets samlingsområde som stuen, eller i hyggekrogen i udestuen.

Du finder ligeledes et smukt &Tradition Fly Table i flere forskellige størrelser og farve sammensætninger. Det smukke bord er designet som sofabord med ben i forskellig behandlet egetræ, og en smuk bordplade i marmor. Det er simpelt og eksklusivt på samme tid. En kunst der er svær at mestre. Har du brug for at slå benene op efter en lang dag, findes der i udvalget også en Fly puf, der ligeledes kan bruges som ekstra siddeplads, når der er gæster.

&Tradition Fly serien er perfekt til dig, der ønsker stuemøbler med god komfort pakket ind i et smukt design.
Fragt fra kr. 49,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil