&tradition Fly Table SC11 Sofabord Røget Eg Honed Nero Marquina

Før DKK 21.995,00
DKK 17.159,00
SparDKK 4.836,00
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:65181100 &tradition Fly Table SC11 Smoked Oak/Honed Nero Marquina

Elegant og smukt sofabord fra Fly-serien af Space København for &tradition.

Fly-serien af Space København er en lounge-samling bestående af sofaer, lænestole, borde og puffer. Fly er en serie, der giver dig den optimale mulighed for at sidde, ligge, hvile og slappe af i dit møbel. Space Copenhagen samler meget af deres inspiration fra rejser i udlandet ofte i form af omgivelserne og atmosfæren. Et eksempel kan være noget så enkelt som en bestemt mur i SoHo, New Yorks gader, hvor det nødstedte look finder vej ind i Space Københavns fantasi.
Med en olieret egetræsbase lavet af massiv egetræs- og egetræfiner er marmorpladen prikken over i-ét til dette dejlige, lave sofabord. De afrundede hjørner tilføjer panache og personlighed til denne lille perle med en varig appel. Med dens skulpturelle form, det naturlige egetræ og marmoret på toppen tiltrækker sofabordet til enhver indretning.
Dette bord er både moderne og indebærer tidløs elegance, som vil passe godt ind i et moderne og klassisk hjem.

Brug det smukke bord i stueområdet, hvor du har brug for et bord til dit sofaarrangement eller som ekstra sidebord ved din loungestol. Placér bordet sammen med en sofa eller loungestol fra Fly-serien og skab et sammenhængende og atmosfærisk udtryk.

Sofabordet fås i farverne: Røget Eg Honed Nero Marquina, Hvid Røget Pietra De Fossena, Honed Bianco Carrara og Røget Pietra De Fossena.
Se også det store udvalg fra Fly-serien af lænestole, puffer og sofaer.

Materialer:
Bund: Røget, massivt egetræ og egetræsfinér
Bordplade: CNC-malet marmorplade - poleret

Mål:
Højde: 32 cm.
Bredde:  120 cm.
Længde: 120 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil