&tradition Fly Table SC4 Sofabord Bianco Carrara Marmor

Før DKK 11.495,00
DKK 8.979,00
SparDKK 2.516,00
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:65151000 &tradition Fly Table SC4 Bianco Carrara Marble

Smukt og stilrent sofabord fra Fly-serien af Space København for &tradition.

Fly-serien af Space København er en lounge-samling bestående af sofaer, lænestole, borde og puffer. Fly er en serie, der giver dig den optimale mulighed for at sidde, ligge, hvile og slappe af i dit møbel. Fly-serien overholder traditionen i andre henseender; Bordets base er fremstillet i massivt eg, behandlet med hvidpigmenteret eller røget olie. Det er den type materiale og behandling, der ælder med sand nåde og ynde, og som kun bliver mere smuk at se på med tiden.
Space Copenhagen samler meget af deres inspiration fra rejser i udlandet ofte i form af omgivelserne og atmosfæren. Et eksempel kan være noget så enkelt som en bestemt mur i SoHo, New Yorks gader, hvor det nødstedte look finder vej ind i Space Københavns fantasi.

Brug det smukke bord i stueområdet, hvor du har brug for et bord til dit sofaarrangement eller som ekstra sidebord ved din loungestol. Placér bordet sammen med en sofa eller loungestol fra Fly-serien og skab et sammenhængende og atmosfærisk udtryk.

Sofabordet fås i farverne: Bianco Carrara Marmor, Hvid/Røget Pietra De Fossena, Røget Eg Honed Nero Marquina og Røget Pietra De Fossena.
Se også det store udvalg fra Fly-serien af lænestole, puffer og sofaer.

Materialer:
Bund: Massivt egetræ og egetræsfinér
Bordplade: CNC-malet marmorplade - poleret.  

Mål:
Højde: 26 cm.
Bredde:  80 cm.
Længde: 80 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil